16 Maig

Torna l'atenció al públic presencial, tornen les famílies a l'interior de l'INEFC

El Club Esportiu INEF Barcelona informa que a partir d'aquest dilluns 17 de maig torna l'atenció al públic presencial i les famílies podran accedir als passadissos interiors de l’INEFC per a poder veure les activitats dels seus fills i filles.

Torna el públic a l'interior de l'INEFC

La Direcció de l'INEFC ens ha comunicat que després d'un any sense poder accedir els pares al recinte de l'INEFC d'acord a la normativa de seguretat pel COVID-19 marcada per les autoritats competents, a partir d'aquesta setmana ja es podrà rebre famílies a l'interior del recinte.

Les persones que accedeixin al recinte caldrà que respectin les normes bàsiques de protecció vigents com l'ús de mascareta i distància de seguretat entre famílies. És una notícia molt esperada per tothom ja que ens permet a tots mica en mica anar recuperant l'esperada normalitat. Si us plau, respecteu la normativa vigent del centre.

Recorda els horaris d'atenció al públic:

ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dirigir-se a l’entrada a la Direcció Tècnica i Oficina d'Atenció al Soci del Club Esportiu INEF Barcelona.

Setembre a juny: dilluns a dijous de 17:30 a 19:00 hores (festius, Nadal, Setmana Santa i agost tancat).
Juliol: dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 17 hores.
Mail: info@clubinefbcn.cat
Tel.: 93 4255445 ext. 200 en l'horari d'atenció al públic.
Avinguda de l’Estadi 12-22, 08038 Barcelona

Gràcies per la vostra col·laboració.

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.