Imprimir aquesta pàgina
06 Maig

El Club celebra el "dia de l'amic/amiga"

El Club Esportiu INEF Barcelona celebra el clàssic event del dia de l'amic i amiga entre tots els socis de les Escoles Esportives que es realitzarà a partir de dilluns vinent durant dues setmanes.

Dia del l'amic o amiga al Club Esportiu INEF Barcelona

Els fills i filles que participen a les escoles esportives poden venir acompanyats d'un amic o amiga per poder fer una sessió d'activitats gimnàstiques i gaudir d'una bona estona practicant gimnàstica. Cada nen o nena de les Escoles Esportives ha de portar un sol acompanyant.

Recordeu que cal avisar a l'Oficina d'Atenció al Soci de quan vindrà per poder tenir una aproximació dels infants totals, i així preparar l'activitat. L'amic o amiga, ha de portar el document adjunt per poder realitzar l'activitat.

Darrera modificació el Divendres, 06 Mai 2022 04:59

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.