Imprimir aquesta pàgina
Alysha Stone rep el Premi "Leona Iberdrola" de la jornada 10

Alysha Stone, jugadora de l'INEF-L'Hospitalet, ha rebut aquest dijous per la tarda abans de l'entrenament el Premi de Leona Iberdrola de la jornada 10, després de ser escollida pel seleccionador espanyol José Antonio Barrio "Yunque" com la jugadora més destacada de la setmana de la Lliga Iberdrola.

Alysha Stone, talent i velocitat al servei de l'equip

L'acte d'entrega del Premi "Leona Iberdrola" s'ha realitzat a les instal·lacions del RC L'Hospitalet, abans de l'entrenament al camp de la Feixa Llarga, amb la presència del Secretari General del Club Esportiu INEF Barcelona, Felip Santamaría, el President del RC L'Hospitalet Domènec Rodríguez i l'Alysha Stone, jugadora emblemàtica del Club. 

L'Alysha Stone és una jugadora estimada al Club i per totes les jugadores de l'equip. Després de la seva arribada d'Alemanya fa unes temporades, aviat va demostrar el seu talent convertint-se en una jugadora determinant i de referència per l'equip, amb les seves clàssiques i característiques carreres que marquen la diferència. Després d'una greu lesió, Alysha Stone torna a ser aquella jugadora imparable per les defenses i rep per fi de forma justa el premi de Leona Iberdrola. Enhorabona Alysha!

Darrera modificació el Dijous, 13 Febrer 2020 22:11
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat