Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: INEF-L'Hospitalet vs C.R. Olímpico de Pozuelo, J8 Lliga Iberdrola
22 Gen

Prèvia: INEF-L'Hospitalet vs C.R. Olímpico de Pozuelo, J8 Lliga Iberdrola

INEF L'Hospitalet comença la 2ª volta de la Lliga Iberdrola aquest dissabte a partir de les 15h a la Feixa Llarga rebent la difícil visita de l'Olímpico Pozuelo. Les noies d'Stacy Duvenaige han vist escapar masses partits per la mínima i necessiten sumar victòries ja mateix.

Oportunitat per reaccionar davant l'Olímpico Pozuelo

El rival que ens visita aquest cap de setmana és un dels dominadors de la categoria a les darreres temporades. Conta els seus partits per victòries i només ha deixat escapar un, en gran mesura, per l'absència de les internacionals.

Els problemes de plantilla i de pretemporada están marcant el camí d'aquesta llarga Lliga Iberdrola. Les osses cal que reaccionin ja mateix si no volen veure's amb l'aigua al coll i tornen a tenir una oportunitat aquest cap de setmana davant d'un dels rivals més complicats. Les madrilenyes han mostrat una fortalesa ofensiva impressionant i defensivament són un equip dels millors. Les osses conten amb diverses baixes per qüestions físiques i per les internacionals del XV i del Seven que están a Escòcia i Dubai respectivament però posaran molt difícil el partit a les madrilenyes. Les osses cal que imposin la seva defensa e intensitat si volen lluitar el partit.

Us recordem que el partit podrà seguir-se per streaming a través de la pàgina web del Club i del Canal de YouTube.

INEF Rugby Femení

Darrera modificació el Dilluns, 22 Gener 2018 23:55
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat