app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L'activitat de l'Escola de Circ està dirigida per a nens en edats entre 3 a 12 anys, joves i adults

El Club Esportiu INEF Barcelona presenta l'Escola de Circ, una activitat innovadora en paral·lel amb les activitats esportives actuals amb l'objectiu d'acostar als infants el món del circ.

La pràctica, la iniciació i aprenentatge d'activitats de circ és motivadora. L'ensenyament es desenvolupa a través del joc i permet enriquir el patrimoni i la memoria motriu dels nens i de les nenes tot desenvolupant el ritme, la coordinació, l'equilibri, la força, la flexibilitat i el conjunt de capacitats creatives: imaginació, estètica, abstracció o simbolisme, entre d’altres.

Oferirem al seu torn un espai lúdic propici per a l'aprenentatge d'habilitats socials i de confiança en un mateix, a més de la presa de consciència de la cura del nostre cos i del dels nostres companys. La proposta pedagògica es centra en el respecte al temps evolutiu de cada nen i en facilitar la exploració de les diferents possibilitats motrius i expressives.

L'objectiu que ens proposem en primera instància és l'acostament del circ als infants dins el Club Esportiu INEF Barcelona com una activitat innovadora que complementa les activitats esportives actuals.

escola de circ barcelona

Desenvolupar les qualitats físiques i creatives i augmentar el seu acerb artístic-motor, farà que el nen sigui mes competent en les activitats esportives que practiqui, a més de donar-li propostes de desafiaments lúdics continus i activitats de gaudir pel moviment.

Oficines Club Esportiu INEF Barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals.

Actualment, fins a nou avís:

 • Suport Online: Si necessites ajuda, pots contactar amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 • Atenció presencial i cites prèvies: Atenció presencial només amb cita prèvia i telefònica en els horaris establerts. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran.

ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dirigir-se a l’entrada a la Direcció Tècnica i Oficina d'Atenció al Soci del Club Esportiu INEF Barcelona.

Setembre a juny: dilluns a dijous de 17:30 a 19:00 hores (festius, Nadal, Setmana Santa i agost tancat).
Juliol: dilluns a dijous de 15:30 a 19:30 hores. Atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció presencial només amb cita prèvia a partir de les 17:30 hores. dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 17 hores.
Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel.: 93 4255445 ext. 200 en l'horari d'atenció al públic
Avinguda de l’Estadi 12-22, 08038 Barcelona

NOVETATS

 • 1. FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ
  Socis: només cal actualitzar les dades necessàries e indicar l'activitat que realitzaran, a més dels aspectes legals.
  Públic en General: cal omplir el formulari complet, no s'accepten formularis incomplets.
 • 2. APUNTA'T SENSE REGISTRAR-TE A LA WEB
  Nou formulari online per l'Escola de Circ a INEF Barcelona a través de Google Forms.
 • 3. DECLARACIÓ RESPONSABLE D’ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ, OBLIGACIÓ D’INFORMACIÓ I CONSENTIMENT INFORMAT, PER A PARTICIPAR EN ACTIVITATS ESPORTIVES
  A més del Formulari d'inscripció, és obligatori omplir aquest document per participar a les activitats esportives tant per Socis com Públic en General.
 • 4. ATENCIÓ AL PÚBLIC
  L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.
 • 5. NORMATIVA D'INSTAL·LACIONS I PROTOCOLS DAVANT EL COVID-19
  Informació de lectura obligatòria.
 • 6. PAGAMENTS
  - Socis: la Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic amb la quantitat deduïda d'inscripció, d'acord a les mesures compensatòries del curs passat.
  - Públic en General: la Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic per confirmar la disponibilitat de plaça. Pagaments a partir del 17 de juliol.

FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ

Pots escollir entre 4 formes per inscriure't. Tria la que et sigui més fàcil!

INSCRIPCIÓ ONLINE

Inscripció Online a l'Escola de Circ a través de la web del Club Esportiu INEF Barcelona. Necessites ajuda? Document d'ajuda "com fer la inscripció online a la web". També pots apuntar-te al formulari online sense registrar-te a la web a través de Google Forms.

INSCRIPCIÓ ONLINE A LA WEB o INSCRIPCIÓ ONLINE AMB GOOGLE FORMS

FORMULARI PDF

Descarrega el Full d'inscripció per menors o el Full d'inscripció per adults i entrega'l omplert per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la recepció de l'Oficina d'Informació del Club

MENORS o ADULTS

APP MÒBIL

CITA PRÈVIA

Demana cita prèvia per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca al 93 4255445 (Ext. 200, dilluns-dijous 15:30 a 19:30h.)

CONTACTA ARA

INFORMACIÓ DETALLADA SOBRE LES INSCRIPCIONS

 • Socis: Del 15 de juny al 5 de juliol, renova la teva plaça sense necessitat de confirmació durant el període d'inscripció amb prioritat per Socis. A partir del 6 de juliol, també pots fer la inscripció durant el període pel públic en general però en aquest cas no es garantitza la plaça i per tant, cal esperar confirmació de plaça per part de la Direcció Tècnica a través de correu electrònic.
 • Públic en general: Consulta disponibilitat, realitzar el procés de preinscripció no garantitza plaça. Cal esperar confirmació de plaça per part de la Direcció Tècnica a través de correu electrònic.
 • Fora del període d'inscripcions, consulta disponibilitat. Es poden seguir fent preinscripcions fins l'1 de setembre però no podrem garantir la disponibilitat de totes les places. Així mateix, no hi haurà atenció al públic en cap cas i s'atendran les peticions d'inscripció per ordre fins a omplir places.
 • Novetat: Per a poder validar la vostre preinscripció online o full de preinscripció, aquest any necessitem que també ompliu la declaració responsable.
 • Si desitja factura haurà de comunicar-ho a la preinscripció.
 • Tota inscripció podrà ser refusada en cas de no realitzar-se correctament, no formar-se un grup o no formalitzar-se el pagament.  

FORMES DE PAGAMENT

Escull entre 4 formes de realitzar el pagament, la que s'adapti millor a la teva comoditat.

ONLINE, AMB PAYPAL

ONLINE, AMB TARGETA DE CRÈDIT

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

CITA PRÈVIA

INFORMACIÓ DETALLADA SOBRE ELS PAGAMENTS

Aquest any els pagaments per la inscripció es veuran afectats per la situació excepcional.

Socis: la Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic amb la quantitat deduïda d'inscripció, d'acord a les mesures compensatòries del curs passat.
Públic en General: la Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic per confirmar la disponibilitat de plaça. Pagaments a partir del 17 de juliol.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS PAGAMENTS

 • Pagaments online a la web a través de PayPal o targeta bancària.
  Accedeix amb el teu usuari, ves a Alta Online o inscripcions a les Escoles Esportives i/o l'Escola de Circ, tria inscripció (Socis o No Socis) i busca el link "PROCEDEIX AL PAGAMENT".
  T'expliquem com procedir al pagament online al document d'ajuda.
 • El Soci pot realitzar el pagament inmediatament si renova la seva plaça durant el període de prioritat, sense necessitat de confirmació per part de la Direcció Tècnica.
 • Transferència bancària, BBVA ES12 0182-3031-01-0200980390, indica el nom de l'inscrit i activitat.
 • En cas de tenir algún problema, demani cita prèvia al Club per tramitar el pagament amb la seva targeta bancària.
 • No acceptem pagaments en metàl·lic.
 • El retorn dels rebuts tindrà un cost afegit de 6€.
 • Totes les places confirmades tenen de plaç fins el 31 de juliol per efectuar el pagament.

DATES D'INSCRIPCIÓ

Inici Preinscripcions per Socis 15 de juny
Inici Preinscripcions per No Socis (públic en general) 6 de juliol
Fi Preinscripcions Confirmacions fins el 31 de juliol. Sense confirmar plaça fins l'1 de setembre
Inici de pagaments 30 de juny per Socis. 17 de juliol No Socis
Fi de pagaments 31 de juliol. A partir d'aquesta data, si hi ha disponibilitat de places, els pagaments es realitzaran al setembre

PREUS

 • MATRÍCULA: el cost de matrícula per unitat familiar és de 20€ per tots aquells que no formen part del Club Esportiu. Matrícula gratuita per Socis.
 • INSCRIPCIÓ: s'abona el mes de setembre i el cost de la matrícula (si no ets Soci), excepte Entrenaments Lliures i Competició. A partir de llavors, els pagaments són trimestrals de forma domiciliada.
 • DESCOMPTES: el tercer familiar inscrit a les Escoles Esportives es beneficia d'un descompte del 10% de la seva quota.
Circ en miniatura
38 (1 dia)
inscripció
 • 3 a 5 ANYS
 • Dimecres
 • 17:15 - 18:15h
 • Preu trimestral: 114€
Jugant amb el circ
38 (1 dia)
inscripció
 • 6 a 12 ANYS
 • Dimecres
 • 18:15 - 19:45h
 • Preu trimestral: 114€
Acrobàcia circense aèrea i de terra
38 (1 dia)
inscripció
 • JOVES I ADULTS
 • Dimecres
 • 15:30 - 17:00 o 19:45 a 21:15h
 • Preu trimestral: 114€

INFORMACIÓ SOBRE L'ESCOLA DE CIRC

Consulta el Dossier Informatiu de l'Escola de Circ a l'INEF.

Podeu consultar el flyer informatiu sobre l'Escola de Circ, un resum amb altres detalls: dates, horaris o preus.

PLA D’ORGANITZACIÓ DE L’ACTIVITAT ESPORTIVA DEL CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA A INEFC: MESURES PREVENTIVES D’HIGIENE, SEGURETAT I PROTOCOLS D'ACTUACIÓ COVID-19

Consulta el Pla COVID-19 de les Escoles Esportives a l'INEF.

LLOC: INEFC - Barcelona (Avda. de l’Estadi, 12 - 22. Anella Olímpica Montjuïc).
DURADA ACTIVITAT: curs escolar (setembre-juny).
GRUPS: de 12 a 15 alumnes per a cada tècnic aproximadament.
INICI CURS: 14 de setembre. Consulta Calendari de les Escoles Esportives
ROBA I MATERIAL ESPORTIU: roba còmode, samarreta, pantalons curts, malles o maillot.
CONVOCATÒRIA PER REUNIÓ INFORMATIVA: un cop iniciat al curs, convoquem a tothom a una reunió informativa.
SESSIONS DE PROVA: es pot disposar d’una sessió gratuïta de prova, que ha de ser concertada amb anterioritat.

 • Propostes lúdiques de circuits per habilitats.
 • Treballs de l'espai personal, global i escènic.
 • Exploració dels diferents elements de manipulació.
 • Exploració amb el meu propi cos i el del company/nya en l'espai i amb els elements.
 • Obertura de l'espai imaginari per a la creativitat.

Els continguts de l'Escola de Circ són:

 • Preparació física lúdica.
 • Desenvolupament de qualitats físiques.
 • Jocs cooperatius.
 • Aprenentatges de diferents disciplines del circ contemporani: malabars, acrobàcia de terra, acrosport, expressió corporal, diàbolos, bastó del diable, acrobàcia aèria i equilibris.
 • Desenvolupament d'habilitats emocionals: provar, equivocar-se i tornar a intentar-ho, explorar els diferents elements, respectar els companys de classe, treballar de manera conjunta, compartir els elements i els espais de pràctica.

Moments compartits del curs

 • Propostes de creació amb els aprenentatges adquirits.
 • Classe Oberta amb pares aproximadament a mitjans d'octubre.
 • Posada en escena d'una síntesi col·lectiva i individual a finals de novembre.
 • Final de curs al mes de juny.

REUNIÓ INFORMATIVA ESCOLA DE CIRC

El Club Esportiu INEF Barcelona es posarà en contacte per correu electrònic a la tornada de vacances per convocar a tothom a una reunió informativa amb l'objectiu de comunicar als pares, mares i tutors/res legals el funcionament de les Escoles Esportives. La reunió podrà ser online o presencial, en funció dels protocols que regeixin el centre al setembre.

Temes a tractar

Punt de trobada | Tipologia d'activitats | Què han de portar els nens diàriament | Torn de preguntes

COM FER LA INSCRIPCIÓ ONLINE

1. Pots fer la inscripció online amb Google Forms, sense registrar-se a la web però només amb la opció de pagaments per transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

2. També pots fer la inscripció online a la web, amb l'avantatge de poder fer el pagament amb PayPal de la següent forma:

2.1. Registra't a la web (si no ho has fet ja) per tal de poder gestionar les reserves. Rebràs un email que cal confirmar per accedir amb el teu usuari. Si vols preinscriure a més d’un/a esportista, és necessari crear un nou usuari (amb un nou correu). Si ja tens usuari, inicia sessió.
2.2. Entra amb el teu usuari personal. Si no has validat prèviament el teu usuari per email, no podràs entrar.
2.3. Accedeix a: Alta Onlineinscripcions de l'Escola de Circ i tria l'activitat. També podeu accedir a través de l'apartat "pròximes activitats esportives" a la part dreta de la web.
2.4. Omple el formulari amb les dades requerides.
2.5. Un cop formalitzada la preinscripció, conserveu el correu que rebreu de forma automàtica si voleu fer el pagament online. Durant el període d'inscripció per Socis, procedeix a fer el pagament inmediatament. Amb la sessió d'usuari iniciada, torna a l'àrea on vas omplir el formulari i busca el link "PROCEDEIX AL PAGAMENT". En període pel públic en general, espera la confirmació de la plaça.

ACCÉS A LA INSCRIPCIÓ ONLINE A LA WEB

ÀREA D'INSCRIPCIONS PER L'ESCOLA DE CIRC

Informació i Preus de l'Escola de Circ.
APUNTA'T

ACCÉS A LA INSCRIPCIÓ ONLINE AMB GOOGLE FORMS

ÀREA D'INSCRIPCIONS PER L'ESCOLA DE CIRC

Informació i Preus. Activitats Esportives d'Acròbacia, Gimnàstica o Entrenaments lliures.
APUNTA'T

DESCARREGA EL FORMULARI PDF

Full d'Inscripció per adults

File name: full_inscripcio_escoles_esportives_inef_adults.pdf

59487 456
Full d'Inscripció per menors

File name: full_inscripcio_escoles_esportives_inef_menors.pdf

62950 863

També pots descarregar els formularis a través d'aquests links:

INSCRIPCIONS
FULL D'INSCRIPCIÓ PER ADULTS
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS

FORMALITZACIÓ DEL PAGAMENT ONLINE

Pagament de les Escoles: durant el període de prioritat per Socis pot realitzar el pagament al moment sense necessitat de confirmació. A partir de la confirmació de la plaça s'ha d'abonar l'import indicat. En cas de no formalitzar el pagament no es garanteix la plaça.

Per tal de formalitzar el pagament:

 1. Durant el període d’inscripció per Socis, es podrà fer el pagament inmediatament. Un cop començat el període pel públic en general, cal esperar confirmació de la plaça.
 2. Entra a la web amb el teu usuari, ves a Alta Online, tria l'activitat on vas omplir el formulari i fes el pagament al link "PROCEDEIX AL PAGAMENT". També pots procedir al pagament a través de l'email automàtic que et vam enviar quan vas omplir el formulari. Pots demanar que te'l reenviem.
 3. El pagament es pot fer online amb el compte de PayPal o targeta bancària al link indicat.
 4. A través de transferència bancària, BBVA ES12 0182-3031-01-0200980390, indicant el nom de l'inscrit i activitat.
 5. En cas de tenir algún problema, demana cita prèvia al Club per tramitar el pagament amb la seva targeta bancària. No s'accepten pagaments en metàl·lic.

L'atenció al públic tornarà l'1 de setembre.

Us recordem que si voleu rebre més informació sobre l'Escola de Circ, cal que ens envieu un email de contacte o ens visiteu al Club Esportiu INEF Barcelona en horari d'atenció al soci.

Per qualsevol dubte posi's en contacte a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El club disposa de la llibertat de modificar aquesta informació en qualsevol cas

Direcció Tècnica del Club Esportiu INEF Barcelona

Com Apuntar-se?Informació Oferta EsportivaFulls d'Inscripció

Oficines Club Esportiu INEF Barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals.

Actualment, fins a nou avís:

 • Suport Online: Si necessites ajuda, pots contactar amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 • Atenció presencial i cites prèvies: Atenció presencial només amb cita prèvia i telefònica en els horaris establerts. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran.

Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a les instal·lacions de l'INEFC

ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dirigir-se a l’entrada a la Direcció Tècnica i Oficina d'Atenció al Soci del Club Esportiu INEF Barcelona.

Setembre a juny: dilluns a dijous de 17:30 a 19:00 hores (festius, Nadal, Setmana Santa i agost tancat).
Juliol: dilluns a dijous de 15:30 a 19:30 hores. Atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció presencial només amb cita prèvia a partir de les 17:30 hores. dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 17 hores.
Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel.: 93 4255445 ext. 200 en l'horari d'atenció al públic
Avinguda de l’Estadi 12-22, 08038 Barcelona

OPCIONS

 1. Inscripcions Online amb la web

Inscripció de les Escoles Esportives i l'Escola de Circ
Inscripció de les Estades d'Estiu

Inscripció de les Estades d'Estiu
Inscripció a totes les activitats esportives

Pagaments: totes les opcions disponibles, PayPal, targeta, transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

 1. Inscripcions Online amb Google Forms (sense registrar-se a la web)

Inscripció de les Escoles Esportives
Inscripció de l'Escola de Circ
Inscripció de les Estades d'Estiu

Inscripció de les Estades d'Estiu de Circ

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

 1. Descarrega el Formulari PDF

FULL D'INSCRIPCIÓ PER ADULTS
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS 
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS ESTADES ESTIU
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS ESTADES ESTIU DE CIRC

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

 1. App Club Esportiu INEF Barcelona.

Disponible a l'APP Store per iOS o a Google Play per Android

Pagaments: transferència o cita prèvia amb targeta.

 1. Demana cita prèvia

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

L'oferta esportiva del Club Esportiu INEF Barcelona està formada per una amplia varietat d'activitats esportives gimnàstiques per adults i menors: Babygim, Acrobàcia, Gimnàstica Artística Masculina i Femenina, l'Escola de Circ, les Estades d'Estiu i les Estades d'Estiu de Circ entre d'altres, a les instal·lacions de l'INEFC Barcelona.

Llegeix més

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo Recommends posted 4 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares