19 Set

La selecció catalana brilla al Torneig Internacional d'Outdoor de Les Pennes Mirabeau

Les Seleccions Catalanes, amb representació de jugadors/es de l'INEF Barcelona, van participar recentment al Torneig Internacional d'Outdoor de Les Pennes Mirabeau a França on cal destacar el gran paper i resultats obtinguts.

Bons resultats al Torneig Internacional d'Outdoor de Les Pennes Mirabeau

Destacar els campionats de 2 equips:

- El de l'equip femení que va guanyar la serie B després de guanyar a Les Pennes Mirabeau i Teyran

- El de l'equip masculí que va participar en la serie D i que després de quedar primer a la fase de grups amb 3 victòries (Sant Pons, Madrid i Sant Pons) i una derrota davant l'equip de Portugal, ha guanyat a la final amb l'equip de Londres en un emocionant partit per 10 a 8.

D'altra banda, el jove equip femení que va participar a la serie C per primera vegada no va trobar el camí de la victòria; i l'equip masculí que va participar en la serie C va tenir bons moments però no va trobar la regularitat esperada quedant a la 6ª posició.

I agraïm al Tambourin Club des Pennes-Mirabeau el seu esforç i dedicació en l'organització d'aquest torneig de la modalitat OPEN

Darrera modificació el Dissabte, 07 Octubre 2017 23:02

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.