Imprimir aquesta pàgina
L'INEF cau davant el BTC després de dues grans batalles esportives
14 Mar

L'INEF cau davant el BTC després de dues grans batalles esportives

El Farola IBERSPORT Club Tamborí i el Barcelona Tamborí Club disputaran la final de la 8ª Lliga Catalana de Tamborí i seran els representants catalans a la XXVa Copa d'Europa Indoor 2018 després de disputar-se les semifinals aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.

INEF Barcelona lluita fins el final contra tots els pronòstics però cau davant el BTC

Els principals favorits van arribar a la final després de superar el AE Tambeach Garraf (11-7 i 11-9) i el Club Esportiu INEF Barcelona (11-9 i 11-9). En unes semifinals molt ajustades que van fer gaudir a les persones presents a l'annexe del Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

L'inici de la temporada no ens posava en cap de les travesses per estar en la final de la Lliga Catalana; l'INEF estava verd. Però l'INEF no es rendeix mai i es va anar recuperant setmana a setmana fins arribar al final de temporada en un bon nivell de forma.

La Copa Catalana ja va servir per avisar que l'INEF no estava tant lluny, i després dels quarts de final amb Maresme l'INEF no estava disposat a ser un rival de tràmit, i no ho va ser.

En Jordi MoncusíMarc Satorra Tarres, en Javi Vázquez (William Wallace), l'Edu Bosch Bentz i en Jordi Pompas van sortir a donar-ho tot. En el primer dels partits, fins a 7 jocs es van decidir a punt d'or... el més important l'últim, que donava la victòria a BTC (9 a 11) i que d'haver caigut del costat d'INEF hagués forçat a jugar un 21è joc, deixant l'eliminatòria més oberta del que ja ho estava.

El segon partit va ser molt similar al primer; bon inici de l'INEF i millor reacció del BTC que evitava el 3 a 0 i es col·locava 2 a 4 en el marcador. Després de varis jocs molt disputats, el BTC aconseguia mantenir l'avantatge de 2 jocs (4 a 5, 5 a 7) i més tard l'ampliaria fins al 6 a 9. Moment clau del partit en què si aconseguia un joc més passava l'eliminatòria, però l'INEF va reaccionar i va començar a remuntar; va sumar els jocs 7, 8 i 9 després de salvar 2 pilotes de partit (9 a 9) i tornava estar dins el partit. La banqueta bibrava, el públic també!

Els jugadors d'INEF estaven enxufats i només pensaven en fer el joc 10 i després l'11 i d'aquesta manera forçar el 3r partit (fins a 7 jocs). Però tot i començar en avantatge, no van saber gestionar-la i el BTC va aconseguir el seu 10è joc que decantava l'eliminatòria. Molt de premi per uns (s'asseguraven una de les places que dona dret a participar a la Copa d'Europa) i molt poc pels altres. 
Si el tamborí fos boxa, potser hagués estat un empat... però el tamborí és tamborí i al final hi ha un equip que guanya i un altre que perd.

Toca aixecar-se i tornar a competir; la temporada d'indoor està a punt d'acabar però encara falta la lluita per la 3ª posició i una nova jornada de la Lliga Femenina.

També es va realitzar la jornada femenina en què el Farola va guanyar els seus dos partits davant Maresme 2 i INEF. L'INEF va guanyar 11 a 5 a Torrelles i Torrelles va guanyar 11 a 4 a Maresme 2.

Ara més que mai... INEF!!!!

Galeria: Semifinals Lliga Catalana de tamborí indoor masculina 2017

Semifinals Lliga Catalana de Tamborí 2017

Font: Facebook INEF Tamborí i Federació Catalana de Tamborí

Fotografies: Oscar Pompas Alcaraz i Yolanda Gutiérrez

Darrera modificació el Dimarts, 14 Març 2017 16:16
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat