app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

ÚLTIMES NOTÍCIES

COMUNICAT DE PREMSA: L’INEF renúncia a la convocatòria de la Selecció Catalana per disputar el Campionat Autonòmic - Club Esportiu INEF Barcelona

07 Des

COMUNICAT DE PREMSA: L’INEF renúncia a la convocatòria de la Selecció Catalana per disputar el Campionat Autonòmic

L'equip de rugby de l'INEF Barcelona ha emès un comunicat de premsa oficial on informa de la renúncia de les seves jugadores a la convocatòria per disputar el proper Campionat Autonòmic amb la Selecció Catalana de Rugby XV.

Comunicat de Premsa: L’INEF renuncia a la convocatòria de la Selecció Catalana per disputar el Campionat Autonòmic

Les jugadores de l'INEF Barcelona de rugbi, actual Campió d’Espanya i de Catalunya, han decidit renunciar a participar amb la Selecció Catalana al Campionat Autonòmic, la primera trobada del qual tindrà lloc a Lleida el proper dissabte 10 de desembre, contra Castella i Lleó. El motiu de la renúncia són les negatives per part de la Federació Catalana de Rugbi durant la temporada a la petició del conjunt de Barcelona de no fer coincidir partits de Lliga i partits de la Selecció Espanyola.

L'últim cas en què la Federació ha negat l'ajuda a l'INEF Barcelona es va produir el passat 27 de novembre en el partit de Lliga que enfrontava l'equip barceloní amb el Club de Rugbi Sant Cugat, i que va coincidir amb la participació de fins a quatre jugadores de l'INEF en la consecució d’una plaça per al Mundial amb la Selecció Espanyola. Aquest fet va obligar a l'actual campió estatal a competir amb 12 jugadores al camp (tres menys de les reglamentàries).

Davant la petició de l'INEF a l'ajornament del partit contra el Sant Cugat per falta d'efectius, el Jutge Únic del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva va resoldre que "no es considerarà com a causa justificada per acceptar l’ajornament del partit la participació de qualsevol dels equips en qualsevol altre activitat esportiva, competició, jornada o partit no organitzat per la Federació Catalana de Rugbi". Així doncs i un cop més, la convocatòria de les jugadores en competicions internacionals i com a representants de la Federació Catalana no va semblar ser un motiu de prou força per al canvi de data d’un partit de Lliga.

"A nosaltres ens sap molt greu prendre aquesta decisió. És un gran honor representar Catalunya dins i fora del camp de rugbi i el sentiment d’aquesta selecció va més enllà dels vuitanta minuts amb la pilota ovalada. Però no volem representar a una federació que ens ha donat l’esquena en diverses situacions des de l'inici de la temporada quan ho hem necessitat, i per això, renunciem a la convocatòria”, afirmava una de les jugadores més veteranes de l'INEF.

Any rere any l'equip s'ha trobat amb la mateixa situació, però no ha estat fins aquesta temporada que n’ha patit les conseqüències al camp, ja que la falta de fitxes ha fet que s'hagin hagut de presentar amb dotze o tretze jugadores als partits durant els mesos d'octubre i novembre. L'escassetat d'efectius en els partits ha sigut la causa de nombroses lesions que a banda de perjudicar l'equip psicològicament, ha reduït encara més la plantilla, generant una situació precària. D'aquesta manera la no participació en els partits de la Selecció Catalana també les ajuda en el procés de recuperació i preparació ja que al gener han de fer front a una Divisió d’Honor amb una plantilla poc nombrosa. Tot i la problemàtica al llarg de la lliga Catalana, el passat dissabte 3 de desembre l’INEF ha revalidat el títol de Campiones de Catalunya. Però val la pena el preu que han pagat per poder-hi arribar?

Podeu consultar el Comunicat Oficial de Premsa.

Darrera modificació el Dimecres, 07 Desembre 2016 19:45
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares