Imprimir aquesta pàgina
INEF guanya al BUC i es posa líder abans de visitar el GEiEG
19 Oct

L'INEF Barcelona va guanyar al BUC amb facilitat a la 2ª jornada de la Lliga Catalana de rugby femení i es posa líder en solitari a la classificació. Les vigents campiones no van donar treva al BUC. El GEiEG, gran rival a les darreres temporades se situa segon amb un sobrat triomf i serà el proper rival de les osses.

INEF Barcelona, líder abans de visitar el GEiEG

INEF BARCELONA 54(b) – 12 BUC

Segona jornada i segona demostració de força de l'INEF. El vigent campió va ser amo i senyor del duel, jugant a un ritme molt alt amb una línia de tres quarts que transpira talent i perill a parts iguals. Inaugurant el marcador amb un try de Raquel García (la millor juntament ambAlysha Stone) en la primera jugada, les barcelonines no van donar treva al BUC, voluntariós però sense respostes en defensa.

Assaig rere assaig, les inefes van sumar la segona victòria de la campanya i s’asseguraven el liderat de la Copa Catalana de Primera. Les de La Foixarda disputen el cap de setmana que ve el matx més complicat de la lliga, doncs visitaran el Palau Sacosta per enfrontar-se al GEiEG.

INEF - BUC (16-10-2016)

GÒTICS RC 0 – 51(b) GEiEG

Precisament el GEiEG feia la seva posada en escena del curs 2016/17 dissabte a La Foixarda davant el Gòtics. El conjunt grupista iniciava una temporada que haurà d’afrontar sense una de les pilars de l’equip com és la capitana de la selecció espanyola de sevens Eli Martínez, operada recentment del menisc. Tot i així, el conjunt de Girona va superar amb nota la primera prova amb un contundent 0 a 51 a domicili i escalava fins la segona plaça de la Copa Catalana.

Les gironines agafen així ànims abans de veure-se-les amb l’INEF Barcelona, que la passada campanya va vèncer-les amb molta autoritat tant a la lliga catalana com a la Divisió d’Honor Femenina.

CASTELLDEFELS RUC 15(b) – 22(b) BARCELONA ENGINYERS RUGBY

Can Vinader va acollir dissabte un partit de dues parts antagòniques i un final d’infart. En el primer temps, els aficionats assistien al domini del Castelldefels, que malgrat la diferència de pes respecte a la davantera barcelonina lluitava les melés i provocava moltes errades en els rucks visitants. Defensant també les fases curtes de les Enginyers, el conjunt arlequinat creixia amb el pas dels minuts. Tant era així que el CRUC es va avançar amb una marca de l’arriere.

El conjunt local estava sabent allunyar el joc de les pesades forwards barcelonines, aprofitant per contra la rapidesa de les seves backs. El Castelldefels, a més, feia mal amb les armes de les de La Mar Bella, entrant amb un maul fins la cuina i apujant el 10 a 0. La sagnia no s’acabaria aquí, doncs abans del descans les locals tornaven a colpejar amb un tercer assaig.

L’aturada pel descans i algunes substitucions van ser balsàmiques per als Enginyers, que van capgirar la dinàmica del matx. Solventant els problemes en els rucks propis i controlant millor les fases estàtiques, la davantera blava va tenir les pilotes necessàries per fer mal. Alysson Peña assajava ben aviat per iniciar una remuntada que continuarien dues marques més de les barcelonines que posaven l’empat a 15 a falta d’un quart d’hora per al final.

La tensió dins el terreny de joc va pujar uns decibels amb la targeta groga que va veure una jugadora visitant, revifant així les esperances del Castelldefels. Despertant després de 30 minuts de domini barceloní, les locals van anar a pel partit, assetjant la 22 visitant. Sense èxit, però, doncs les Enginyers van tornar al camp contrari, i recuperant la pilota en un ruck van començar a enllaçar fases de pick&go amb el temps ja complert. No va ser fins la onzena fase que Vio de Puig (al minut 87!) va poder superar finalment la defensa per plantar l’ovalada sota pals i culminar una remuntada que dóna vida al conjunt del Poblenou.