Imprimir aquesta pàgina
INEF-AVRFCB cau a les primeres de canvi a la Copa Catalana de rugby
08 Maig

INEF-AVRFCB cau a les primeres de canvi a la Copa Catalana de rugby

INEF-AVRFCB va pagar l'inactivitat d'un mes sense disputar un partit i va caure derrotat a les primeres de canvi als Quarts de Final de la Copa Catalana de rugby femení davant el BUC, en partit disputat a la Foixarda aquest cap de setmana.

El BUC es posiciona com a candidat al títol de Copa

El final de temporada de les Ósses no està recollint els fruïts somiats després d'haver tingut a la mà el títol de Lliga: va caure davant el CR Sant Cugat B a la final i ara veu com s'escapa un nou títol en joc. Les noies d'Armando Esteller van caure a les primeres de canvi a la Copa Catalana davant un BUC molt sòlid que no va donar opció.

El BUC, després d'una temporada irregular a categoria estatal, afronten amb molta il·lusió aquesta competició i són unes fermes candidates al títol com van deixar palès. Al primer temps, la igualtat va ser la nota predominant. Només un assaig als 19' de joc va trencar l'empat.

Malgrat els intents visitants per remuntar, el BUC es va fer fort i al 55' ampliava la distància. No va ser fins el final que va aconseguir sentenciar amb un assaig definitiu al 74 que posava el 15 a 0 definitiu.

Fitxa Tècnica

Alineacions

Acte

Anotacions

BUC

Minut Tipus Jugador
19 A Mis Vila, Laia
55 A Vives Membrive, Judith Irene
74 A Trabado Colàs, Aina

INEF-AVRFCB

Minut Tipus Jugador
     

Àrbitre: Figueruelo Padro, Sergi 

Foto: @marcbutxaca.photo

Darrera modificació el Dilluns, 08 Mai 2023 21:18
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat