Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: INEF-AVRFCB vs GEiEG J8 Primera Catalana rugby femení 2022-2023
30 Gen

Prèvia: INEF-AVRFCB vs GEiEG J8 Primera Catalana rugby femení 2022-2023

La Primera Catalana es reactiva després de l'aturada de la setmana anterior a causa del CESA amb la disputa del gran partit de la 8ª jornada on s'enfrontaran el líder INEF-AVRFCB i el GEiEG, tercer classificat,  aquest diumenge 5 a partir de les 13:30 a la Foixarda.

Les Ósses poden consolidar el seu liderat a la lliga regular

Les Ósses tenen l'oportunitat de tancar la fase regular de la Primera Catalana com a líders si obtenen la victòria aquest cap de setmana. L'equip verd-i-negre juga a casa enfront d'un clàssic del rugby català, el GEiEG, actual tercer classificat.

INEF Barcelona està invicte fins el moment amb 7 victòries consecutives mentre que les gironines arriben a la cita en crisi, després de dues derrotes consecutives en aquest 2023. Aquest cap de setmana, en partit endarrerit, van caure davant el CRUC-RC Cornellà, mentre que fa dues setmanes van perdre davant el CR Sant Cugat B. L'atac gironí ha quedat glaçat en aquests darrers partits, només anotant 7 punts a les dues darreres cites i amb aquests números, és complicat guanyar partits.

Per la seva banda, INEF Barcelona s'ha mostrat com l'equip més sòlid a la competició, amb el millor atac i defensa de la categoria. Amb la classificació ja al sac, INEF intentarà finalitzar la fase regular amb bones sensacions, invicte i sense lesions, per tal d'arribar a la fase final de la lliga en la millor de les condicions.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Foto: irinarene_photography

Darrera modificació el Dilluns, 30 Gener 2023 15:27
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat