Imprimir aquesta pàgina
Victòria molt treballada de l'INEF-AVRFCB davant el CAT Central
24 Gen

INEF-AVRFCB continuarà una setmana més invicte a la Primera Catalana de rugby femení després de sumar la seva 7ª victòria en 7 jornades a l'imposar-se al Catalunya Central per 19 a 34 al camp del Congost.

INEF-AVRFCB treu endavant el partit després d'un inici complicat

INEF-AVRFCB va treure endavant el seu partit, no sense dificultats, una setmana més, a la 7ª jornada de la Primera Catalana disputada aquest cap de setmana. El rival, el CAT Central, va plantejar batalla posant molt difícil el partit a les actuals líders de la competició.

L'equip local va sortir d'inici amb una gran intensitat que va sorprendre a un INEF que no va poder aturar l'ofensiva local als primers minuts. Al 2', el CAT Central es posava per davant enviant un clar missatge que no posaria fàcil el partit (7-0). L'inici elèctric va tenir resposta ràpida doncs una anotació inmediata al 5' d'Inma García deixava el 7-5. Les locals no van aturar-se i van continuar mossegant i pocs minuts després, a l'11', anotaven de nou fent saltar la sorpresa al Congost (14-5). Quedava molt partit i les visitants van continuar picant pedra fins obtenir un assaig de càstig que igualava el marcador 14 a 12. Poc a poc INEF-AVRFCB va anar fent-se dominador del partit gràcies a la paciència i experiència de vàries de les seves jugadores. Així, al 30' capgirava per fi el marcador després d'un inici complicat gràcies a Mariona Marqués (14-17). Les locals van notar el cop i pràcticament a la següent jugada rebien un altre cop dur que deixava el 14 a 22 abans de vestuaris.

El CAT Central, malgrat el seu gran inici, es veia darrere al marcador i va intentar reaccionar. Al 49' obtenia el premi posant el 19 a 22 amb mitja hora per endavant però va ser una il·lusió ja que no van anotar més en tot el partit. Ràpidament les Ósses gràcies a la Maria Andujar i la transformació posaven el 19 a 29 que donaven oxigen a l'equip. A les acaballes del partit, després d'una segona part molt igualada, de molt treball i esforç físic, Jordina Marbà posava el definitiu 19 a 34 que consolida a les Ósses, una setmana més, al lloc més alt de la classificació.

La propera jornada serà d'aquí dues setmanes a la Foixarda on INEF-AVRFCB rebrà la visita del GEiEG.