Imprimir aquesta pàgina
INEF-AVRFCB continua en estat de gràcia i venç al CRUC-RC Cornellà
16 Gen

INEF-AVRFCB comença l'any amb força i aquest diumenge a la Foixarda ho va demostrar al vèncer al CRUC-RC Cornellà per 29 a 8 en partit corresponent a la 6ª jornada de la Primera Catalana de rugby femení.

INEF-AVRFCB només coneix la victòria a Primera Catalana

INEF-AVRFCB continua una setmana més invicte a la Primera Catalana després de superar al CRUC-RC Cornellà per un clar 29 a 8. Sis de sis per les Ósses dirigides per Alex Casajuana que són líders en solitari de la classificació.

INEF, líder invicte, i CRUC-RC Cornellà, cuer sense conèixer la victòria, arribaven a la cita amb una trajectòria totalment diferent i el partit va reflectir exactament la situació dels dos conjunts. Les Ósses van tenir que treballar de valent el partit però mai van veure perillar la victòria i van emportar-se el gat a l'aigua finalment. Al primer temps, l'equip verd-i-negre va golpejar ben aviat i al 9' de joc Martina Rovira posava el 5 a 0. Les visitants va reaccionar inmediatament i amb un cop de càstig retallaven distàncies a només dos punts. En 6 minuts, dos assaig pràcticament consecutius de les Ósses posaven terra de per mig (15-3) però el CRUC-RC Cornellà no va perdre la cara i al 21' situava el 15 a 8. Ereide González i el peu de la Martina posaven el 22 a 8 a manca d'un quart d'hora per anar a vestuaris.

Al segon temps les Ósses només van tenir que deixar passar el temps mentre les visitants mai van trobar opcions de fer mal a la línea local. Al quart d'hora del segon temps INEF-AVRFCB ampliava la distància posant el definitiu 29 a 8.

La propera jornada està a la volta de la cantonada i serà la setmana vinent, dissabte 21 a les 15:30, on INEF-AVRFCB visitarà el Congost per enfrontar-se al CAT Central.