Imprimir aquesta pàgina
INEF Barcelona dóna la cara però és secat per una gran UES C
20 Des

La UE Santboiana C va estrenar-se amb victòria a la DHC superant a l'INEF Barcelona per 29 a 0 al partit disputat aquest diumenge al Baldiri Aleu corresponent a la 2ª jornada de la DHC de rugby masculí. Els jugadors de Gastón Sarrabayrouse segueixen sumant experiència i minuts a la categoria.

L'atac dels Óssos va ser aturat per una gran Santboiana

Els Óssos continuen el seu procés d'adaptació a la màxima categoria i van caure novament aquest cap de setmana a la seva visita al Baldiri Aleu on s'enfrontaven a la poderosa UES C. El gran atac mostrat durant la fase prèvia no va ser suficientt ja que fou aturat gràcies a una gran carta de presentació de l'equip local. Els de Sant Boi, que encara no s'havien estrenat a la Lliga, no van notar l'inactivitat competitiva i van mostrar-se superiors durant els 80 minuts.

Al primer temps, els Óssos van mantenir-se al partit en tot moment però no van poder fer mal a la línea defensiva local. Ni tan sols van tenir opció amb una de les seves armes principals durant la temporada com ha estat el peu. Al quart d'hora, la UES C agafava el lideratge en el marcador i ja no el va abandonar. Pocs minuts després aconseguien ampliar la distància per posar el 12 a 0 que seria el definitiu al descans.

A la tornada de vestuaris INEF va persistir, ho va intentar, però el domini de l'equip local va fer que als darrers 20 minuts trenqués el partit per deixar un dur 29 a 0. Els Óssos sumen dues derrotes davant equips amb molt bagatge a la DHC i ara se'n van de vacances amb la il·lusió d'obtenir al 2023 el primer triomf a la màxima categoria.

El proper partit serà el derbi entre INEF Barcelona i l'INEF Lleida el diumenge 15 de gener a les 13:30 a La Foixarda.