Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: CRUC-RC Cornellà vs INEF-AVRFCB, J1 Primera Catalana rugby femení 2022-2023
05 Nov

Prèvia: CRUC-RC Cornellà vs INEF-AVRFCB, J1 Primera Catalana rugby femení 2022-2023

INEF-AVRFCB disputa aquest diumenge a partir de les 12:30 la 1ª jornada de la Primera Catalana de rugby femení davant el CRUC-RC Cornellà al Camp Municipal del Pilar Pons. Dos equips amb molts canvis aquesta temporada que busquen la seva millor versió.

Toca començar de nou

El projecte INEF-AVRFCB encara té que viure els seus millors dies. Sense pràcticament temps per cohesionar el grup, l'equip ha patit dos entrebancs pràcticament consecutius a la fase prèvia que l'han deixat fora de les places de la Divisió d'Honor Catalana aquesta temporada. Un pal per un equip amb jugadores que compten amb experiència a l'alt nivell.

Aquest diumenge tenen l'oportunitat de redimir-se, començar a aixecar el cap i aconseguir la primera victòria de la temporada davant el CRUC-RC Cornellà. El conjunt local es troba en fase de construcció després de la recent unió dels dos clubs per competir aquesta temporada i arriba tocat a la cita després de dues derrotes, la darrera força dura davant l'UES. Partit de pronòstic incert per veure en quin moment es troba cada equip en aquesta fase de la temporada.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Foto: Pepefotoclick

 

Darrera modificació el Dissabte, 05 Novembre 2022 08:03
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat