Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: RC Sitges B vs INEF Barcelona, J4 Fase Prèvia Lliga Catalana rugby masculí 2022-2023
20 Oct

Prèvia: RC Sitges B vs INEF Barcelona, J4 Fase Prèvia Lliga Catalana rugby masculí 2022-2023

INEF Barcelona encara la 4ª jornada de la fase prèvia de la Lliga Catalana com una oportunitat per recuperar el camí de la victòria. Enfront trobarà un dels grans rivals de la categoria, el RC Sitges B, rival a les semifinals de la Tercera Catalana l'any anterior.

Lluita per les places capdavanteres al Santa Bàrbara

Nova prova de nivell per l'equip de Gastón Sarrabayrouse que aquest diumenge a partir de les 12h visitarà el camp de Santa Bàrbara per jugar davant el RC Sitges B. L'equip local està invicte als 2 partits que ha disputat mentre els Óssos van veure tallada la seva imbatibilitat la setmana passada davant el líder de la categoria, el CEU Rugby.

El calendari fins ara dels Óssos està sent força dur, amb rivals de força entitat i el cap de setmana no serà excepció. L'equip local ha demostrat la mateixa fortalessa de la temporada anterior, amb un gran atac però INEF buscarà aprofitar les oportunitats que es presentin per fer mal a la seva línea defensiva, on fins ara ha rebut forces punts.

Important partit pels dos equips en la seva recerca per una plaça que doni accés a la fase final de la Divisió d'Honor Catalana.

Som-hi Óssos!

LLIGA CATALANA

Foto: Edu Rois

Darrera modificació el Dijous, 20 Octubre 2022 20:13
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat