Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: INEF-AVRFCB vs CEU Rugby, J2 Fase Prèvia Lliga Catalana rugby femení 2022-2023
06 Oct

Prèvia: INEF-AVRFCB vs CEU Rugby, J2 Fase Prèvia Lliga Catalana rugby femení 2022-2023

La pretemporada ja és història i l'INEF Barcelona s'estrena a la competició oficial aquest cap de setmana al camp de La Foixarda davant un dels conjunts més potents dels darrers anys, el CEU Rugby, en partit corresponent a la 2ª jornada de la Fase Prèvia de la Lliga Catalana de rugby femení.

L'inici d'un nou projecte amb l'AVRFCB s'estrena a La Foixarda

Després d'una llarga pretemporada arriba el moment de la veritat per l'equip dirigit pel nou tècnic Alex Casajuana que tindrà com a primer rival de l'any al CEU Rugby, un conjunt que a les darreres temporades ha posat en dificultats a les Ósses. L'estrena serà ben complicada, amb un grup de jugadores amb nombrosos canvis tant a la plantilla com a l'staff.

La temporada passada l'equip no va ser capaç de superar en els seus partits al CEU i aquest any, amb l'impuls de les jugadores de l'AVRFCB, l'equip intentarà redimir-se i oferir la primera victòria de Lliga a l'afició.

El partit servirà com a prova de nivell per veure la situació en la que estan els dos conjunts i evaluar què podem esperar en aquesta nova temporada que comença.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Foto: Jordi Elias

Darrera modificació el Divendres, 21 Octubre 2022 07:55
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat