ÚLTIMES NOTÍCIES

No va poder ser: INEF Barcelona subcampió de Lliga davant el RC Cornellà - Club Esportiu INEF Barcelona

12 Abr

No va poder ser: INEF Barcelona subcampió de Lliga davant el RC Cornellà

INEF Barcelona va caure amb el cap ben alt per la mínima a la Final de Tercera Catalana de rugby masculí que es disputada aquest cap de setmana al Pilar Pons davant el RC Cornellà. Els Óssos es proclamen subcampions de lliga després de completar una gran temporada.

INEF Barcelona es queda a les portes de l'ascens

Els Óssos van quedar-se a les portes del títol de lliga després de caure aquest dissabte al Pilar Pons de Cornellà per la mínima 31-27 en un partit ple d'alternatives a l'electrònic que va poder caure de qualsevol de les dues parts. El conjunt del Baix Llobregat, que jugava com a local, va complir els pronòstics després de finalitzar en primera posició també a la lliga regular.

A la primera part, INEF va sortir amb les idees clares d'aprofitar qualsevol oportunitat de sumar punts. Als 5' de joc, el peu de Carlos Piera posava el 0 a 3 pels verd-i-negres. La defensa de l'INEF frenava qualsevol intent del conjunt local i en atac, esgarrapava metre a metre esperant el moment. Al 18' una nova patada del Carlos Piera ampliava un xic més l'avantatge. Malauradament, aquesta va durar poc; a la següent acció de joc, els locals donaven la volta al marcador amb un assaig i transformació que tirava pel terra tota la feina feta. INEF va notar el cop i l'equip local va "olorar sang i 4 minuts després, els locals tornaven a golpejar amb un assaig i transformació que posava distàncies entre els dos equips 14-6. Lluny de venir-se abaix, INEF va continuar "picant pedra" i l'esforç va tenir recompensa doncs a 5' del final, va apretar el marcador posant el 14-13 abans d'arribar al descans. Quedaven només 40 minuts per decidir el títol i l'ascens, amb dos equips separats per només 1 punt.

A l'inici del segon temps, INEF va sortir molt intens sorprenent a l'equip local, aconseguint capgirar el marcador amb un assaig de Pablo Lacasta i la transformació de Carlos Piera (14-20). Els Óssos estaven fent un partidàs mirant als ulls del favorit. Malauradament l'equip local va trobar el seu moment i amb 2 assatjos pràcticament consecutius donaven un cop moral important (24-20). Arribats al minuts "de la veritat", amb tanta igualtat i una diferència tant petita, qualsevol acció passava a ser decissiva. Els Óssos van anotar a menys de 10 del final gràcies al Kirian i el peu del Carlos Piera (24-27). Restaven 8 minuts per a la glòria i calia defensar qualsevol metre que intentés avançar l'equip local. Malauradament, quan semblava que els Óssos podien emportar-se el "gat a l'aigua", una anotació del RC Cornellà va caure com una jarra d'aigua freda que els servia per emportar-se el triomf final.

Els Óssos ho van tenir a tocar, van lluitar-ho a camp contrari però malauradament no ho van aconseguir, caient amb tots els honors. La derrota no embruta l'excepcional temporada que han realitzat, on clarament han anat de menys a més, fins a plantar-se a la final. 5 anys després de tornar a competir, amb una parada obligada per la pandèmia, els Óssos s'han plantat a tota una final catalana. L'afició està orgullosa de l'equip!

Som-hi Óssos!

Fitxa Tècnica

Alineacions

Acte

Anotadors

RC Cornellà
Minut Tipus Jugador
20 A Macià Alvarez, Gerard
21 T Villaescusa Arrontes, Sergi
25 A Alanis Jardi, Aitor
26 T Villaescusa Arrontes, Sergi
55 A Sobrino Setó, Jordi
64 A Giménez Blanco, Vicente
77 A Amar Najan, Karim
78 T Macià Alvarez, Gerard

Anotadors

INEF Barcelona
Minut Tipus Jugador
5 C Piera Salafranca, Carlos
18 C Piera Salafranca, Carlos
35 A Boya Castells, Daniel
36 T Piera Salafranca, Carlos
43 A Lacasta Nebot, Pablo
45 T Piera Salafranca, Carlos
71 A Alava Martinez, Kirian
72 T Piera Salafranca, Carlos

Àrbitre: Bogas Gonzalez, Jose

LLIGA CATALANA

Darrera modificació el Dimarts, 12 abril 2022 07:41
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares