Imprimir aquesta pàgina
La UE Santboiana C frena la ratxa de l'INEF Barcelona i s'emporta la victòria
24 Gen

La UE Santboiana C frena la ratxa de l'INEF Barcelona i s'emporta la victòria

INEF Barcelona va veure frenada la seva ratxa victoriosa aquest cap de setmana caient a la seva visita al Baldiri Aleu aquest cap de setmana, on va enfrontar-se a l'UE Santboiana C en partit corresponent a la 4ª jornada de la Tercera Catalana de rugby masculí.

La Santboiana es fa forta al seu camp davant els Óssos

Els Óssos arribaven amb la il·lusió i força de continuar la ratxa victoriosa de les darreres jornades al camp del degà, la UE Santboiana, en partit corresponent a la 4ª jornada, però van xocar davant un rival d'entitat. La UE Santboiana va fonamentar el seu triomf en la defensa, frenant l'equip visitant que no va poder fer gala del seu poder ofensiu.

A la primera part, INEF no va deixar-se intimidar per un escenari com el Baldiri Aleu i va mostrar-se molt ben plantat al camp. No obstant, l'equip local va posar-se per davant al quart d'hora de joc. A les acaballes del primer temps, ampliaven la distància amb un cop de càstig, deixant tot obert a la tornada de vestuaris (8-0).

Al segon temps, l'equip local va sorprendre ben aviat (49') amb un nou assaig que posava el 13 a 0 a l'electrònic. Els Óssos, amb nombrosos canvis a mija part i a l'inici -al 46'-, van trigar una mica en estabilitzar-se al terreny de joc i van pagar-ho car. Afortunadament, la reacció no va fer-se esperar i a la següent acció, als 53' de joc, Marcel Solà trobava una escletxa a la defensa rival per aconseguir un assaig. La transformació de Carlos Piera posava el 13 a 7, que donava esperances amb molt temps per endavant.

Els Óssos ho van donar tot, van lluitar-ho però les defenses van ser les clares protagonistes al terreny de joc i no van trobar cap forat per capgirar l'electrònic.

El proper compromís dels Óssos serà d'aquí dues setmanes a casa davant el CR Carboners, un altre rival que de ben segur posarà les coses molt complicades.

Som-hi Óssos!

Vídeo

Fitxa Tècnica

Alineacions

Acte

Anotadors

UE Santboiana C
Minut Tipus Jugador
16 A Motos Collazos, Daniel Alejandro
34 C Gasca Sarda, Daniel
49 A Donadeu Bosch, Francesc

Anotadors

INEF Barcelona
Minut Tipus Jugador
53 A Sola Boloix, Marcel
53 T Piera Salafranca, Carlos

Àrbitre: Figueruelo Padro, Sergi

LLIGA CATALANA

Foto: UE Santboiana

Darrera modificació el Dimarts, 15 Febrer 2022 06:19
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat