Imprimir aquesta pàgina
INEF Barcelona acaba l'any amb una gran victòria davant el Químic ER B
13 Des

INEF Barcelona va aconseguir aquest cap de setmana al camp de la Teixonera la primera victòria a Tercera Catalana en partit corresponent a la 2ª jornada davant el Químic ER B. Important triomf dels Óssos per reforçar la moral de cara a la segona fase de la temporada.

20 minuts finals espectaculars dels Óssos valen la victòria

Els Óssos van superar la prova amb nota aquest cap de setmana al vèncer un rival d'entitat com el Químic ER B. La igualtat havia estat la nota predominant als darrers enfrontaments i així va ser durant una fase important del partit.

A la primera part, la defensa de l'INEF va secar als locals, només deixant que anotessin un assaig, el primer del partit, que va arribar després d'una bona melé del Químic que posava el 5 a 0 a l'electrònic. La reacció no es va fer esperar i Oriol Rodríguez posava l'empat a mitjans del primer temps. Els Óssos, molt ben plantats al camp, dominaven el partit i poc a poc anaven guanyant metres en fase ofensiva fins que abans d'anar a vestuaris aconseguien posar-se al damunt del marcador gràcies a un assaig de l'Arnau Garcia i la transformació del Carlos Piera.

Al segon temps, malgrat les lesions dels jugadors del Químic que van obligar a modificar el plantejament inicial, els locals van sortir a per totes buscant la reacció i van superar als Óssos durant forces minuts, amb un joc organitzat. Marc Álvarez, amb un assaig i transformació, empatava el partit i minuts després, una patada de càstig capgirava el resultat. Els Óssos no van perdre els papers, van tenir paciència i van saber esperar el seu moment. Una patada de càstig de Carlos Piera posava el 15 iguals amb més de 15 minuts pel final. Amb un Químic molt castigat per les lesions i els problemes físics, INEF va veure una finestra d'oportunitat i la va aprofitar. Javi Puig al 66 posava el 15 a 20 i pocs minuts després, l'Arnau Garcia sentenciava amb un altre assaig, que juntament amb la patada del Carlos Piera posaven el 15 a 27 definitiu.

Victòria molt treballada dels Óssos que se'n van de vacances amb la satisfacció de la feina ben feta i d'aconseguir el primer triomf a la Tercera Catalana.

El proper compromís de l'INEF Barcelona serà d'aquí un mes a La Foixarda davant l'Osona RC.