Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: Rugby Sant Cugat B vs INEF Barcelona, J4 Fase Final Divisió Honor Catalana rugby femení 2021-2022
09 Des

Prèvia: Rugby Sant Cugat B vs INEF Barcelona, J4 Fase Final Divisió Honor Catalana rugby femení 2021-2022

Darrer partit de l'any per INEF Barcelona que disputarà aquest diumenge a partir de les 12 hores la 4ª jornada de la Divisió d'Honor Catalana al camp de la Guinardera 2 davant el Rugby Sant Cugat B.

Les noves Ósses busquen acabar l'any amb bones sensacions

INEF Barcelona arriba a l'última cita de l'any amb la il·lusió d'aconseguir la primera victòria de la temporada a la Divisió d'Honor Catalana davant el Sant Cugat. El club vallesenc, ple d'exjugadores de l'INEF, s'ha convertit en una potència a Catalunya reforçat per les jugadores que disputen la Lliga Iberdrola i afronta el partit sense urgències. Les noves Ósses, en plena reconstrucció, amb vàries jugadores que afronten la seva primera temporada a DHC, busquen sumar experiència de cara al futur.

Després d'una fase prèvia espectacular, l'equip dirigit per Joan Codina està notant el salt qualitatiu a la màxima categoria davant rivals amb molta experiència i nivell. El grup continua progressant i malgrat algunes notables lesions, està oferint moments de gran rugby que han de portar aviat el premi del triomf. El Sant Cugat B busca classificar-se a la fase final després de la seva absència la darrera temporada. Amb 1 victòria i 1 empat, el conjunt vallesenc és favorit però les Ósses intentaran fer saltar la sorpresa.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Foto: Sara Guerrero

Darrera modificació el Dijous, 09 Desembre 2021 20:07
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat