Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: CRUC-RC Cornellà vs INEF Barcelona, J3 Fase Prèvia Divisió Honor Catalana rugby femení 2021-2022
21 Oct

Prèvia: CRUC-RC Cornellà vs INEF Barcelona, J3 Fase Prèvia Divisió Honor Catalana rugby femení 2021-2022

Les Ósses es juguen el bitllet d'accés a la Divisió d'Honor Catalana aquest diumenge 24 a partir de les 10h. al Pilar Pons davant el CRUC-RC Cornellà en partit corresponent a la 3ª jornada de la fase prèvia de la Lliga Catalana de rugby femení.

INEF Barcelona busca la victòria per classificar-se a la DHC 

INEF Barcelona disputa aquest diumenge el tercer partit del Grup 3 de la fase prèvia de la Lliga Catalana davant el CRUC-RC Cornellà. Després d'obtenir un valuós empat al camp del CN Poble Nou i una victòria davant el poderós GEiEG, té l'oportunitat de classificar-se a la Divisió d'Honor Catalana si aconsegueix la victòria davant el darrer classificat del grup.

Les de Castelldefels, ja sense opcions de classificació, encara no coneixen la victòria i voldran donar una alegria a la seva afició. L'equip local ha fet dos grans partits davant el GEiEG i el CN Poble Nou però no ha pogut "rascar" cap punt. Les Ósses venen amb fam de fer grans coses, amb la il·lusió de conèixer el seu límit per aquesta temporada i diumenge tenen una cita important que marcarà el futur de la 21-22. Les noies de Joan Codina necessiten el triomf per confirmar matemàticament la seva classificació i no deixar opció als contrincants en possibles carambòles.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Foto: Eduardo Fernández

Darrera modificació el Dijous, 21 Octubre 2021 20:02
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat