Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: CN Poble Nou vs INEF Barcelona, J1 Divisió Honor Catalana rugby femení 2021-2022
01 Oct

Prèvia: CN Poble Nou vs INEF Barcelona, J1 Divisió Honor Catalana rugby femení 2021-2022

La pretemporada ja és història i l'INEF Barcelona s'estrena a la competició oficial aquest cap de setmana al camp de La Mar Bella davant un dels rivals més destacats de la categoria, el CN Poble Nou, en partit corresponent a la 1ª jornada de la Lliga Catalana de rugby femení.

Segona temporada per continuar creixent amb el nou grup

Després d'una llarga pretemporada amb alguns amistosos, arriba el moment de la veritat per l'equip dirigit per Joan Codina que tindrà com a primer rival de l'any al CN Poble Nou, un equip de gran experiència. La visita al Camp de la Mar Bella serà ben complicada, amb un conjunt barceloní que cada any dona mostres del seu gran nivell per estar a la part alta.

La temporada passada va estrenar un revolucionari projecte partint de 0, ple de canvis amb un grup jove basat en el planter amb el suport de veteranes que senten la samarreta. El creixement de l'equip va ser espectacular amb el pas de les setmanes, sumant vàries victòries i plantant cara a rivals que portaven molt més temps jugant juntes, deixant un regust molt positiu.

L'equip vol aprofitar la inèrcia positiva de la temporada passada i continuar creixent sense somiar més enllà, anant partit a partit. Aquest cap de setmana té una prova ideal per veure l'estat real de l'equip davant un rival complicat com el CN Poble Nou.

Som-hi Ósses!

LLIGA CATALANA

Darrera modificació el Divendres, 01 Octubre 2021 07:42
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat