Imprimir aquesta pàgina
Primera victòria de la "nova era" de les Ósses a la DHC davant el GBR 0 a 76
22 Mar

Primera victòria de la "nova era" de les Ósses a la DHC davant el GBR 0 a 76

INEF Barcelona va aconseguir el primer triomf d'aquesta "nova era" el passat dissabte en la seva visita al Camp de Sant Roc per enfrontar-se davant el GBR, en partit corresponent a la 3ª jornada de la Divisió d'Honor Catalana de rugby femení.

Un grup amb il·lusió de jugar juntes que treballa de cara al futur

Les Ósses van poder sumar la seva primera victòria de la temporada aquest cap de setmana davant el GBR. Després de mesos de treball als entrenaments, plens d'il·lusió i esforç malgrat les dificultats, aquest dissabte va arribar la recompensa en forma de victòria per 0 a 76 que ha de servir a l'equip, ple de nous talents i jugadores experimentades, reafirmar la seva confiança i mirar amb optimisme el futur. La bona imatge oferida als dos partits anteriors, competint davant el CEU -club amb un grup consolidat de fa molts anys- i el CR Sant Cugat B -amb jugadores més rodades que s'han pogut entrenar amb l'equip de categoria estatal- va trobar finalment el premi del triomf al darrer partit del grup d'aquesta primera fase de la Divisió d'Honor Catalana. Malgrat la victòria, el CEU passa als quarts de final a l'haver guanyat els 3 partits d'aquesta fase.

El partit va quedar ressolt al primer temps, amb sis marques de Claudia Plaza, Elena Comadran (2), Anna Ramón (2) i Lídia Gómez, a més de tres transformacions. Les Ósses van tornar a gaudir del rugby en competició oficial davant un rival, que malgrat el resultat, mai va perdre la cara al partit.

Al segon temps, l'equip va renovar forces amb dos canvis però va continuar oferint bon joc i bones sensacions. Sis marques més gràcies a Carla Parella, Alex Castillón (2), Anna Ramón (2) i Nuria Torra, amb cinc transformacions, van sentenciar el partit, amb marcador final de 0 a 76. Encara queda molt treball per endavant però Joan Codina i les jugadores poden estar molt satisfetes ja que s'està posant una bona base de cara al futur.

Per últim, cal destacar que a més del triomf de l'equip i les bones sensacions oferides, el partit va suposar el retorn amb la samarreta verda de l'Alexandra Castillón. Allunyada dels terrenys de joc per una greu lesió, recentment va tornar als entrenaments amb les Ósses i finalment, aquest dissabte va poder debutar en aquesta nova etapa completant els 80 minuts ajudant a les seves companyes. Ben tornada!

Som-hi Ósses!

Fitxa Tècnica

Alineacions

Acte

Anotadors

GBR
Minut Tipus Jugador
     
INEF Barcelona
Minut Tipus Jugadora
8 E Plaza Monge, Claudia
9 T Ramon Guardia, Anna
10 E Comadran De Barnola, Elena
14 E Ramon Guardia, Anna
20 E Gómez Fuertes, Lidia
21 T Comadran De Barnola, Elena
25 E Ramon Guardia, Anna
26 T Comadran De Barnola, Elena
37 E Comadran De Barnola, Elena
48 E Parella Llenas, Carla
49 T Marbà Prats, Jordina
53 E Castillon Serrano, Alexandra
54 T Comadran De Barnola, Elena
57 E Ramon Guardia, Anna
58 T Comadran De Barnola, Elena
65 E Torra Gendrau, Nuria
66 T Comadran De Barnola, Elena
67 E Castillon Serrano, Alexandra
68 T Comadran De Barnola, Elena
70 E Ramon Guardia, Anna

Àrbitre: Arpe, Cesar Gabriel

LLIGA CATALANA

Fotos: Meritxell Pons i Montserrat Orriols

Darrera modificació el Dimarts, 23 Març 2021 06:40
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat