Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: Crealia El Salvador vs INEF-L'Hospitalet, J13 Lliga Iberdrola 2019-2020
20 febrer

Prèvia: Crealia El Salvador vs INEF-L'Hospitalet, J13 Lliga Iberdrola 2019-2020

INEF L'Hospitalet visita diumenge 23 a partir de les 10:30h els Camps de rugby de Pepe Rojo de Valladolid per enfrontar-se al Crealia El Salvador, en partit corresponent a la 13ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení. Podreu seguir el partit a través de YouTube i la Web.

Arriba l'hora de la veritat per INEF-L'Hospitalet

Les Ósses visiten aquest cap de setmana els Camps de Pepe Rojo per disputar la 13ª i penúltima jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení davant el Crealia El Salvador. Només val la victòria pels dos equips si volen seguir lluitant pels seus objectius a la darrera jornada.

El Crealia El Salvador, en la seva primera aparició a la Lliga Iberdrola, és l'actual cuer i no ha aconseguit cap victòria durant la temporada però voldrà oferir una alegria a la seva afició al darrer partit a la seva casa aquesta temporada. La victòria és fundamental per les chamizas per mantindre la flama matemàticament viva de la salvació. L'equip de Pucela va trigar un temps en adaptar-se a la categoria però ha anat de menys a més i encara està a temps de donar la sorpresa. Carmen Carmona i el peu d'Hannah Stolba són els seus grans perills.

Per la seva banda, INEF-L'Hospitalet no depèn de si mateix per evitar la promoció i està obligat a guanyar per eliminar qualsevol opció de les Chamizas i alhora, intentar arribar a l'última jornada amb possibilitats, esperant la derrota de l'Olímpico Pozuelo davant el CRAT, actual campió. Les Ósses han de fer valer la seva major experiència i treure endavant un partit que és fundamental. L'equip està capacitat per emportar-se la victòria si treu la fortalesa mental i determinació de les grans ocasions.

A la classificació, El Salvador és últim amb només 1 punt i aquest partit és la darrera bala per intentar el miracle (no ha guanyat cap partit a Lliga Iberdrola i necessita guanyar els seus 2 partits amb Bonus), mentre que el conjunt dirigit per Pablo Arévalo és 7è amb 10 punts, a 8 de l'Olímpico Pozuelo, i la victòria combinada amb la derrota de les d'omega donaria esperances a la darrera jornada jugant a casa.

Som-hi Ósses!

Us recordem que podreu seguir el partit en directe entre Crealia El Salvador vs INEF L'Hospitalet per streaming a la web del Club i per YouTube.

LLIGA IBERDROLA

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dijous, 20 Febrer 2020 04:01
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat