ÚLTIMES NOTÍCIES

Les Ósses Casado i Losada, fora dels JJOO de Tokio 2020 amb la Selecció de Seven - Club Esportiu INEF Barcelona

15 Jul

Les Ósses Casado i Losada, fora dels JJOO de Tokio 2020 amb la Selecció de Seven

La Selecció femenina de seven, amb les Ósses María Casado i María Losada, han dit adéu al somni de Tokio 2020 en l'exigent Preolímpic europeu que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Kazan (Rússia) després de caure a la final pel bronze davant França 17-5.

Les Leonas7s, fora dels Jocs Olímpics de Tokio 2020

Dissabte les Leonas7s van encadenar una fase de grups perfecta, amb ple de victòries davant República Txeca (35-7), Romania (35-0) i Irlanda (19-5), però aquest diumenge ja van patir per batre en els encreuaments de quarts de final a una combativa i veloç Polònia, amb Marina Bravo com a artífex de la victòria amb un assaig sobre la botzina.

Les espanyoles van sortir amb molta arpa en la seva primera trobada al Central Stadium de Kazan davant República Txeca i, tot i que els va costar una mica entrar en calor davant un rival que es va mostrar molt combatiu, aviat Patricia García va obrir la llauna i, juntament amb la marca de Amaia Erbina, van marxar al descans amb un 14-0 amunt. A la segona meitat, les txeques van començar anotant, però les Leonas7s van pujar un pistó i, amb tres assajos més posats per Olivia Fresneda, Maria Losada i María García, van tancar el partit amb un contundent 35-7.

Al segon partit del dia, davant Romania, les Leonas7s van demostrar ser netament superiors i van deixar tot sentenciat en la primera meitat, després d'un 28-0 amb quatre assajos de Paula Requena, Anne Fernández de Corres, Olivia Fresneda i la capitana, Bàrbara Pla . La segona part va ser una mica menys brillant, però un altre assaig d'Olivia no va deixar dubte del domini espanyol, que va acabar guanyant amb un clar 35-0.

Irlanda era el rival més complicat de tot el grup i, coneixedores d'això, les Leonas7s van sortir molt serioses i concentrades, amb especial cura en mantenir la possessió i romandre ordenades en el camp. El treball dur va donar els seus fruits i, després moure la pilota diverses fases, va marcar per l'ala Lide Erbina, a la qual imitava un parell de minuts més tard Olivia Fresneda, la màxima anotadora d'Espanya en el que portem de campionat. A la segona meitat va ser Barbara Pla, en una jugada en continuïtat, la qual va tornar a posar sobre la línia de calç. Ni tan sols un assaig irlandès a tres minuts del final va poder entelar el gran partit de les espanyoles, que van acabar guanyant per 19-5.

Ja diumenge, a les semifinals, davant Rússia, les Leonas7s van estar a punt d'amarrar el pas a la final i assegurar-se la plaça de la Repesca mundial, però en l'últim moment es va escapar la victòria (12-5) per un assaig de la capitana local. A la final pel tercer lloc, França va saber definir millor i va deixar el partit setenciado a la primera part, per acabar guanyant per 17-5.

Semblava que a l'haver estat primeres de grup les Leonas7s anaven a tenir un encreuament fàcil en quarts de final, però les jugadores poloneses van vendre molt cara la seva pell i des del primer minut van deixar clar que anaven a barallar amb ungles i dents per seguir en la carrera olímpica. Només començar les polaques van sorprendre amb un assaig per fora que les Leonas7s van saber capgirar abans del descans amb dues marques de Patricia García i Marina Bravo, però el partit seguia molt obert i podia caure del costat de qualsevol.

A l'inici de la segona part de nou tornaven a escapar per velocitat i Patricia García era sancionada per una defensa al límit sobre zona d'assaig que a més va concedir a les de l'Est un assaig de càstig que les posava 12-14 per davant. Just abans que sonés la botzina, les Leonas7s aconseguien gràcies a una defensa molt pressionant forçar una melé en cinc i, després d'encadenar diverses fases, Marina Bravo s'internava a la zona d'assaig per donar la victòria (17-14) a les espanyoles .

En semifinals ens esperava la selecció russa, sabedores que el vencedor del duel s'assegurava una plaça a la Repesca olímpica mundial i la possibilitat d'obtenir el bitllet directe a Tòquio a la gran final del campionat. Les Lleones van sortir molt serioses i combatives i van ser capaços de mantenir a ratlla a les amfitriones en tot moment, fins que una imprecisió en un ruck d'Anne Fernández de Corres deixava les Leonas7s amb una jugadora menys, moment que les russes van aprofitar per posar-se 5-0 dalt just abans del descans.

En el segon període, Amaia Erbina rebia un precís passi de Anne, que posava sobre la línia de calç per aconseguir l'empat i mantenir viu el somni. No obstant això, la potent capitana russa va desfer les il·lusions espanyoles amb un últim assaig que va donar la victòria a les seves per 12-5.

El somni dels Jocs va acabar en la final pel bronze davant França, en el qual les gales van ser millors i van aconseguir posar tres assaigs a la primera meitat gràcies a la velocitat de les seves ales. Les Leonas7s no van aconseguir connectar-se en atac i, tot i que van lluitar fins al final, van cometre diversos errors no forçats que els van impedir jugar amb desimboltura creant espais. A la segona part la defensa va millorar i Amaia Erbina va ser capaç d'arribar fins a la zona d'assaig gala i posar 5 valuosos punts. Sense temps de reacció, les Leonas7s van caure per 17-5 i s'acomiaden de Tokio.

Partits Dissabte

ESPANYA 19-5 IRLANDA

Àrbitre: Sara COX

Alineació Espanya: 5. Marina BRAVO, 8. Olivia FRESNEDA, 1. Maria LOSADA, 4. Patricia GARCÍA, 10. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES, 7. Barbara PLA (C), 12. Lide Erbina

Suplents: 6. Eli MARTÍNEZ (x1, min 9), 3. Amaia Erbina (x8, min 10), 9. Maria CASADO (x10, min 11), 11. Maria GARCÍA (x7, min 13), 2. Paula REQIENA (x4, min 13).

Marcador: Min 4 Assaig L.ERBINA 5-0 // Min 6 Assaig FRESNEDA i Tranformació P.GARCÍA 12-0 // Min 9 Assaig PLA i Transformació P.GARCÍA 19-0 // Min 11 Assaig Irlanda 19-5.

ESPANYA 35-0 ROMANIA

Àrbitre: Sara COX

Alineació Espanya: 5. Marina BRAVO, 8. Olivia FRESNEDA, 6. Eli MARTÍNEZ, 4. Patricia GARCÍA, 10. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES, 7. Barbara PLA (c), 2. Paula REQUENA

Suplents: 1. Maria LOSADA (x5, min 7), 11. Maria GARCÍA (x2, min 7), 3. Amaia Erbina (x7, min 7), 9. Maria CASADO (x10, min 9), 12. Lide Erbina (x4, min 10).

Marcador: Min 3 Assaig REQUENA i Transformació P.GARCÍA 7-0 // Min 4 Assaig FERNÁNDEZ DE CORRES i Transformació P.GARCÍA 14-0 // Min 6 Assaig FRESNEDA i Transformació P.GARCÍA 21-0 // Min 7 Assaig PLA i Transformació P.GARCÍA 28-0 // Min 8 Assaig FRESNEDA i Transformació P.GARCÍA 35-0.

ESPANYA 35-7 REPÚBLICA TXECA

Àrbitre: Katherine RITCHIE

Alineació Espanya: 1. Maria LOSADA, 8. Olivia FRESNEDA, 3. Amaia Erbina, 4. Patricia GARCÍA, 9. Maria CASADO, 12. Lide Erbina, 11. Paula REQUENA

Suplents: 10. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES (x4, min 9), 6. Eli MARTÍNEZ (x8, min 11), 6. Maria GARCÍA (x 12, min 11), 7. Barbara PLA, 5. Marina BRAVO.

Marcador: Min 3 Assaig i Transformació P.GARCÍA 7-0 // Min 6 Assaig A.ERBINA i Transformació P.GARCÍA 14-0 // Min 8 Assaig i Transformació R.Txeca 7-14 // Min 9 Assaig FRESNEDA i Transformació P.GARCÍA 21-7 // Min 13 Assaig LOSADA i Transformació CASADO 28-7 // Min 14 Assaig M.García i Transformació CASADO 35-7.

FINAL 3r LLOC: FRANÇA 17-5 ESPANYA

Àrbitre: Hollie DAVIDSON

Alineació Espanya: 5. Marina BRAVO, 8. Olivia FRESNEDA, 9. Maria CASADO, 4. Patricia GARCÍA, 10. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES, 7. Barbara PLA, 2. Paula REQUENA

Suplents: 11. Maria GARCÍA (x2, min 5), 3. Amaia Erbina (x9, min 6), 6. Eli MARTÍNEZ (x8, min 7), 12. Lide Erbina (x7, min 12), 1. Maria LOSADA .

Marcador: Min 2 Assaig França 5-0 // Min 5 Assaig i Transformació França 12-0 // Min 7 Assaig França 17-0 // Min 12 Assaig A.ERBINA 17-5.

SF RÚSSIA 12-5 ESPANYA

Àrbitre: Sara COX

Alineació Espanya: 6. Eli MARTÍNEZ, 8. Olivia FRESNEDA, 3. Amaia Erbina, 9. Maria CASADO, 10. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES, 7. Barbara PLA, 2. Paula REQUENA

Suplents: 5. Marina BRAVO (x6, min 7), 12. Lide Erbina (x9, min 9), 11. Maria GARCÍA (x2, min 9), 4. Patricia GARCÍA, 1. Maria LOSADA.

Marcador: Min 6 groga Anne FERNÁNDEZ DE CORRES // Min 7 Assaig Rússia 5-0 // Min 10 Assaig A.ERBINA 5-5 // Min 12 Assaig i Transformació Rússia 12-5.

QF ESPANYA 17-14 POLÒNIA

Àrbitre: Joy NEVILLE

Alineació Espanya: 5. Marina BRAVO, 6. Eli MARTÍNEZ, 3. Amaia Erbina, 4. Patricia GARCÍA, 10. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES, 12. Lide Erbina, 11. Maria GARCÍA

Suplents: 8. Olivia FRESNEDA (x6, min 8), 7. Barbara PLA (x 12, min 11), 2. Paula REQUENA (x11, min 7). 1. Maria LOSADA (x3, min 12), 9. Maria CASADO

Marcador: Min 1 Assaig i Transformació Polònia 0-7 // Min 2 Assaig P.GARCÍA 5-7 // Min 5 Assaig BRAVO i Transformació P.GARCÍA 12-7 // Min 9 groga P-GARCÍA // Min 9 Assaig de càstig Polònia 12-14 // Min 12 groga Polònia // Min 13 Assaig BRAVO 17-14.

Font: Federació Espanyola Rugby

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares