ÚLTIMES NOTÍCIES

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada a INEFC - Club Esportiu INEF Barcelona

04 Jul

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada a INEFC

El Dr. José Antonio Sancha de Prada, fundador del Club Esportiu INEF Barcelona, de la secció de rugby i exdirector de l'INEF de Catalunya, va rebre el divendres 29 de juny un merescut reconeixement envoltat dels seus antics deixebles, col·legues, amics i familiars a l´INEFC de Barcelona amb motiu del seu proper 80 aniversari.

Festa sorpresa al Dr. Sancha, una persona estimada i que es deixa estimar per tothom

Ningú es va voler perdre l’emocionant homenatge que la família de l’INEFC de Barcelona va retre el passat divendres a una de les figures més emblemàtiques d'aquesta casa i qui, amb la seva visió de futur i carisma, ha fet de l'INEFC el què és avui, una institució reconeguda arreu del món. Fou una tarda plena de retrobaments, de moltes emocions i sorpreses que serà recordada per tothom.

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018]

Envoltat d'amics i familiars, el Dr. Sancha va poder celebrar el seu proper 80 aniversari a l’INEFC, la casa que sempre l’ha seguit, on ha fet grans amistats, ha compartit experiències, vivències i un munt d’anècdotes...  Des d’Esplugues de Llobregat a la muntanya màgica de Montjuïc, el Dr. Sancha ha passat més de 40 anys unit a aquesta casa, una vida dedicada a la medicina, a la docència, a la pràctica de l'esport i al rugby en particular. En paraules seves: “Soy jugador de rugby por afición, médico por vocación y director por accidente”.

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018]

Va ser una tarda intensa, des de la seva arribada "sorpresa" fins al final. Per l'escenari hi van passar la seva filla Ana, els directors, els fundadors dels vells óssos i les velles ósses, que van voler dedicar unes entranyables paraules a una persona que els ha marcat i ens ha unit a tots.

En Xavier Iglesias, director del centre, i en Jordi Solà, director del INEF de Catalunya,  com a màxims representants de la institució, van voler destacar la importància de la seva figura i el seu llegat.

No podien faltar a la festa els vells óssos amb els que va fundar l'equip de rugby, tota una aventura aleshores, a finals dels 70, que els va dur a recórrer molts camps de joc del territori nacional e internacional.

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018]

Un dels moments més divertits de la tarda va ser quan les velles ósses, el primer equip de rugbi femení que hi va haver a Espanya - del qual el Dr. Sancha en va ser l’impulsor amb Josep Maria Sentís - el van emocionar ballant una Haka "molt especial" en honor seu.

Tothom esperava amb impaciència escoltar el Dr. Sancha. Encara que pugui semblar increïble, quan arribà el seu torn, es va quedar sense paraules emocionat de veure tanta gent estimada reunida per celebrar el seu aniversari.

Encara quedava per descobrir una gran sorpresa: la placa del camp de rugby de l'INEFC de Barcelona que passa a anomenar-se José Antonio Sancha de Prada, un merescut reconeixement a tota una vida lligada al rugbi i a l'INEFC.

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018]

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018]

La festa va continuar fins al capvespre, la gent xerrant gaudint del retrobament i fent fotografies per al record d'un dia tan especial.

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018]

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC

Cal agrair a l'INEFC i a totes les persones que hi van assistir, la seva complicitat per  aconseguir fer possible un dia tan especial que no oblidarem mai.

Per molts anys, Sancha!

Galeries

Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC [29-06-2018] Homenatge 80è Aniversari Dr José Antonio Sancha de Prada @ INEFC Part 2

Més vídeos d'Albert Fayed i Alex Santamaría al YouTube del Club Esportiu INEF Barcelona

Fotos: Albert Fayed i Alex Santamaría

Darrera modificació el Divendres, 24 Agost 2018 20:33
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares