Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: CR Majadahonda vs INEF-L'Hospitalet, J12 Lliga Iberdrola
14 Mar

Prèvia: CR Majadahonda vs INEF-L'Hospitalet, J12 Lliga Iberdrola

Diumenge a les 12 del matí INEF-L'Hospitalet visita el sempre difícil camp del Valle del Arcipreste per enfrontarse al segon classificat, el CR Majadahonda en el partit corresponent a la 12ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení.

Visita complicada per les Ósses

Les Ósses visiten al CR Majadahonda, equip que era el líder fins fa una setmana, després de caure en el duel pel liderat davant l'Olímpico Pozuelo. L'equip madrileny només ha perdut 2 partits en tota la temporada i s'està mostrant molt sòlid. Tot i la diferència classificatòria, el partit d'anada va ser molt igualat i no es va decidir fins al darrer moment.

Les d'Stacy Duvenage necessiten sumar punts per escalar posicions. Del partit d'anada, han recuperat moltes jugadores lesionades i amb molèsties, per tant l'equip confia en poder plantar batalla a les de Majadahonda. Pel que fa a l'última setmana, recuperen a la Maria Losada, que va descansar després de tornar del Campionat d'Europa de seleccions. L'Anna Ramón, que ja va jugar uns minuts al darrer partit, també formarà part de l'equip.

Les de Majadahonda, invictes a casa durant tota la temporada, posaran les coses molt difícils ja que lluiten frec a frec amb el Pozuelo pel liderat.

El partit el podreu seguir al Canal de YouTube de l'INEF Barcelona (no oblidis subscriure't) o per la Web, properament informarem del link del partit.

Subscríu-te al Canal de YouTube de l'INEF Barcelona !

Darrera modificació el Dimarts, 20 Març 2018 00:05
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat