Imprimir aquesta pàgina
Resultats del Campionat de Catalunya Promoció Base i Via Olímpica - individual, equips i per aparells - de GAM a Vic
11 Jul

Resultats del Campionat de Catalunya Promoció Base i Via Olímpica - individual, equips i per aparells - de GAM a Vic

Aquest cap setmana el Pavelló Municipal d'Esports Castell d'en Planes de la localitat de Vic va acollir el Campionat de Catalunya promoció Base i Via Olímpica - individual i equips - de GAM on els gimnastes del Club Esportiu INEF Barcelona va participar.

Gran tancament de temporada i satisfacció general de l'equip de GAM INEF a Vic

Els joves gimnastes del Club Esportiu INEF Barcelona Alberto Margareto i Sasha Morera van participar a Vic a la categoria B3 amb una actuació destacada. L'Alberto va exhibir-se durant la jornada fent uns excel·lents exercicis als aparells de terra, poltre, salt i paral·leles mentre que el Sasha va fer un gran exercici de salt.

Malgrat èsser els més petits a les seves categories, a P2 el Noah Mascaró va tenir a tocar el "top ten" a terra i a la barra fixe mentre que el Pau Joaniquet va fer un excel·lent exercici de barra fixe quedant en 5ª posició. El seu germà, Sergi, va participar a P3 mostrant la seva millora mentre que l'Alex Moraru amb les anelles va fer el seu millor exercici.

El balanç de la temporada és força bo per l'equip de gimnàstica artística masculina de l'INEF Barcelona després de molt de temps aturat sense competir.

Resultats del Campionat de Catalunya GAM 2022

  1. PROGRAMA
  2. ORDRE DE SORTIDA
  3. RESULTATS INDIVIDUALS (PÚBLICS)
  4. RESULTATS EQUIPS (PÚBLICS)
  5. RESULTATS FINALS (PÚBLICS)
Darrera modificació el Dilluns, 11 Juliol 2022 20:15
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat