Imprimir aquesta pàgina
Resultats de la 1ª Fase, Copa Catalunya -Promoció-Base-Via Olímpica- Individual i per Equips de GAM a Vic
15 Mar

Resultats de la 1ª Fase, Copa Catalunya -Promoció-Base-Via Olímpica- Individual i per Equips de GAM a Vic

L'equip masculí del Club Esportiu INEF Barcelona va saltar a la pista a competir després de dos anys a la localitat de Vic, on va participar a la 1ª Fase, Copa Catalunya -Promoció-Base-Via Olímpica- Individual i per Equips de gimnàstica artística masculina. Adrenalina e il·lusió van ser les notes predominants.

Retrobament amb la competició pels gimnastes de l'INEF

El temps sense competir s'ha acabat. Després de molt de temps, els gimnastes del Club Esportiu INEF Barcelona van arrencar la seva participació a la Copa Catalunya de gimnàstica artística masculina aquest cap de setmana. Finalment no van participar tots els gimnastes anunciats a la prèvia, però vam poder veure al Pau Joaniquet a P2 i l'Alex Moraru i el Sergi Joaniquet a P3. Els gimnastes de B3 no van poder participar finalment.

Pel que fa a la competició individual, a la categoria P2 el Pau va fer un gran exercici d'anelles. El seu germà Sergi no es va quedar enrrere i també va demostrar la seva habilitat a les anelles a P3 mentre que l'Alex Moraru va demostrar el seu talent a Vic.

INEF no va participar al programa per equips en aquesta 1ª fase.

  1. PROGRAMA
  2. ORDRE DE SORTIDA
  3. RESULTATS INDIVIDUALS (PÚBLICS)
  4. RESULTATS EQUIPS (PÚBLICS)

 

Darrera modificació el Dimarts, 15 Març 2022 20:35
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat