Imprimir aquesta pàgina
06 febrer

Resultats de la 1ª fase de la Copa Catalana de Base -Individual i per Equips- de GAF a Olot

Aquest cap de setmana va tenir lloc el tret de sortida de la competició gimnàstica d'aquesta temporada. Les gimnastes de competició del Club Esportiu INEF Barcelona van desplaçar-se a Olot per disputar la 1ª fase de la Copa Catalana de Base -Individual i per Equips- de GAF.

L'Arlet i la Queralt, primeres gimnastes de l'INEF Barcelona que competeixen aquesta temporada

La primera competició oficial de la temporada va reunir a les gimnastes més "petites" en categoria Base -1P-1G-2P-2G-3P-3M-3G-, que van participar en el concurs individual i per equips a nivell català. Arlet Cortacans va participar en categoria 2P, fent un gran exercici de poltre que li va valer la 5ª millor nota, finalitzant la seva participació a la 45ª posició a la general.

Queralt Serra va ser l'altre gimnasta del Club que va participar en aquesta primera fase de Base, en categoria 2G. Va destacar el seu exercici de poltre per acabar a la 69ª plaça.

  1. PROGRAMA
  2. ORDRE DE SORTIDA
  3. RESULTATS INDIVIDUALS (PÚBLICS)
  4. RESULTATS EQUIPS (PÚBLICS)

Font: Federació Catalana de Gimnàstica

Fotos: INEF Barcelona

Darrera modificació el Dimecres, 06 Febrer 2019 18:31

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.