Imprimir aquesta pàgina
14 Set

L'Escola de Rítmica i GEG convoca una jornada de portes obertes el dilluns 20

El Club Esportiu INEF Barcelona informa que l'Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup realitzarà l'esperada Jornada de Portes Obertes el proper dilluns 20 de setembre a les instal·lacions de l'INEFC, de 17:30 a 19 hores.

Segona jornada de portes obertes de l'Escola de rítmica i GEG

Per tal d'assistir és imprescindible reservar plaça prèviament a l'Oficina d'Atenció al Soci ja que l'assistència és limitada. Caldrà arribar amb antelació a l'exterior de l'edifici on les monitores recolliran a les gimnastes a la recepció i les acompanyaran al pavelló de rítmica a l'hora indicada. Les gimnastes més petites podran ser acompanyades fins a la porta d'entrada al pavelló. Les gimnastes han de venir vestides amb roba esportiva comoda, malles, camiseta màniga curta, maillot, etc, i portar una ampolla d'aigua.

Les famílies podran accedir a l'edifici per veure l'activitat des de la planta principal de l'edifici.
 
Us hi esperem!
Darrera modificació el Dijous, 23 Setembre 2021 04:48

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, així com analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.