Imprimir aquesta pàgina
Tret de sortida de les Estades d'Estiu gimnàstiques i de circ al Club Esportiu INEF Barcelona

Arrenca una de les èpoques més vibrants de l'any al Club Esportiu INEF Barcelona: l'inici de les Estades d'Estiu gimnàstiques i de circ. A partir d'aquest dilluns 27 a les 9 comencen les activitats a les instal·lacions de l'INEFC on rebrem més de 200 esportistes que durant 4 setmanes esperem que visquin una experiència inolvidable.

Les Estades d'Estiu, una forma de practicar esport, aprendre i fer amics

Les instal·lacions de l'INEFC són l'escenari principal durant tot el mes de juny i juliol on més de 200 nens i nenes realitzaran diverses activitats vinculades amb la gimnàstica artística i d'altres acrobàtiques, teles, skate, slackline i de circ, acompanyat dels millors professionals de la casa. Durant aquestes setmanes (excepte la primera per la disputa de Campionats) també visitaran les Piscines Picornell per fer una mica de natació, refrescar-se i divertir-se i els dimecres per la tarda, visitaran el Climbat La Foixarda per estrenar-se al món de l'escalada.

Il·lusió, ganes d'aprendre, practicar esport, divertir-se i fer amics seran algunes de les notes predominants durant tots aquests dies. Esperem que passeu uns dies magnífics. Sigueu tots benvinguts!!!

Darrera modificació el Dimecres, 29 Juny 2022 07:31
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat