Imprimir aquesta pàgina
Jornada de "portes obertes" de l'Escola de Circ 2022

Arriba el final de curs i l'Escola de Circ ha preparat una de les activitats preferides per les famílies, la Jornada de Portes Obertes de Final de Curs, a les instal·lacions de l'INEFC.

L'Escola de Circ obre les portes a totes les famílies

La jornada de Portes Obertes l'Escola de Circ és un event anual que permet reunir a les famílies i als seus fills i filles al Pavelló parquet polivalent de l'INEFC, on es realitza una petita mostra de les habilitats que s'aprenen durant el curs de circ en miniatura (3 a 5 anys).

L'event està previst que es realitzi el dimecres 15 i el dilluns 20 de juny a partir de les 17:30 hores.

L'Escola de Circ és una activitat innovadora que apropa el món del circ i permet desenvolupar habilitats motrius i cognitives. La bona acceptació per part de les famílies ha obert la finestra a realitzar desde la temporada passada el Casal d'Estiu de Circ, donant continuitat a l'activitat formativa de l'Escola de Circ.

Us recordem que les inscripcions del Casal d'Estiu de Circ ja són obertes. 4 formes d'inscripció:

  • Inscripció Online a les Estades d'Estiu de Circ: 
  • Descarrega el Full d'inscripció per menors i entrega'l omplert per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la recepció de l'Oficina d'Informació del Club
  • APP per mòbils i tablets. Disponible a l'APP Store per iOS o Google Play per Android
  • Cita Prèvia. Sol·licita cita prèvia per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca al 93 4255445 (Ext. 200)

No et quedis sense plaça, estem als darrers dies per apuntar-se!

Darrera modificació el Divendres, 10 Juny 2022 09:30
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat