Imprimir aquesta pàgina
L'Escola de Circ celebra aquest dissabte 22 a les 10h la sessió de "Circ en família"
17 Gen

L'Escola de Circ celebra aquest dissabte 22 a les 10h la sessió de "Circ en família"

L'Escola de Circ comença l'any celebrant una sessió de portes obertes per a les famílies, que podran compartir espai amb els seus fills el proper dissabte 22 de gener a les instal·lacions de l'INEFC.

Gala d'Exhibició de Circ amb les famílies

La Gala d'exhibició amb les famílies de l'Escola de Circ és un acte tradicional que permet reunir les famílies i els seus fills i filles al Pavelló parquet polivalent fent una petita mostra de totes les habilitats apreses. Aquest dissabte 22 de gener es farà la jornada de portes obertes a partir de les 10 hores.

Planning de la jornada

  • 10 a 11:30h. - Circ en miniatura
  • 11:30 a 13h. - Jugant amb el circ

Per a totes les famílies convocades, us recordem que cal portar roba còmoda, mascareta i moltes ganes de passar-ho bé. La idea és passar una jornada en família, amb jocs, circ i diversió.

L'Escola de Circ és una activitat innovadora que apropa el món del circ i permet desenvolupar habilitats motrius i cognitives. La bona acceptació per part de les famílies ha fet que el Club Esportiu INEF Barcelona obrís aquest estiu el Casal d'Estiu de Circ, donant continuitat a l'activitat anual de l'Escola de Circ.

Darrera modificació el Dijous, 20 Gener 2022 17:50
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat