Imprimir aquesta pàgina
L'Escola de Rítmica i GEG amplia la seva plantilla amb Lía Moreno, nova entrenadora del Club
20 Oct

L'Escola de Rítmica i GEG amplia la seva plantilla amb Lía Moreno, nova entrenadora del Club

Lía Moreno s'incorpora a la plantilla d'entrenadors del Club Esportiu INEF Barcelona per a la recent inaugurada Escola de Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup. Benvinguda Lía!

El Club reforça la seva aposta per l'Escola de Rítmica i GEG

Les instal·lacions de l'INEFC acullen des de fa tres setmanes l'Escola de Rítmica i GEG, la nova aposta del Club per aquesta temporada que amplia l'oferta esportiva existent. L'activitat ha despertat gran interès a diverses edats i s'espera un creixement notable els propers mesos. Per això, el Club ha decidit ampliar la plantilla amb la incorporació de la Lía Moreno com a nova segona entrenadora juntament amb la Candela Busso. La Lía, formada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE),  aportarà la seva experiència a nivell nacional e internacional com a gimnasta durant molts anys a les generacions del futur.

La secció de Gimnàstica Estètica de Grup és una referència estatal com a Campiona d’Espanya en moltes ocasions i finalista als campionats del món i que a més, ha desenvolupat una tasca formadora aquests anys de joves esportistes tant a l'estètica com a la gimnàstica rítmica. L'objectiu de l'Escola de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup és que tots/es els/les gimnastes gaudeixin d’aquest esport i com a conseqüència segueixin practicant esport al llarg de la seva vida.

Per a disponibilitat de places a les activitats, cal que Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Darrera modificació el Dimecres, 20 Octubre 2021 08:49
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat