Imprimir aquesta pàgina
Gran inici de les Estades d'Estiu del Club Esportiu INEF Barcelona

Les Estades d'Estiu del Club Esportiu INEF Barcelona ja funcionen a ple rendiment després de començar aquest dilluns amb més de 200 esportistes que durant 5 setmanes s'aproparan a la muntanya de Montjuïc per viure una experiència esportiva inoblidable.

Les Estades d'Estiu a l'INEFC: una forma de practicar esport, aprendre i fer amics

Les instal·lacions de l'INEFC tornen a ser després de 2 anys l'escenari principal durant 5 setmanes de les Estades d'Estiu, on més de 200 nens i nenes realitzen diverses activitats esportives vinculades amb la gimnàstica artística i l'acrobàcia, teles, skate, slackline, etc, acompanyat dels millors professionals de la casa. A més, com a novetat, els adults podran continuar realitzant per les tardes les activitats d'entrenaments lliures.

Aquest any, a més de les activitats gimnàstiques s'estrena per primera temporada el Casal d'Estiu de Circ, que dona continuitat a la formació de l'Escola que es realitza durant l'any.

Com és habitual, també es visitarà durant dos dies la piscina per refrescar-se, fer una mica de natació i jocs aquàtics. Un dia a la setmana, per la tarda, visitaran el Climbat La Foixarda per estrenar-se al món de l'escalada.

Il·lusió, ganes d'aprendre, practicar esport, divertir-se i fer amics seran algunes de les notes predominants durant tots aquests dies. Esperem que passeu uns dies magnífics. Sigueu tots benvinguts!!!

Darrera modificació el Dilluns, 02 Agost 2021 05:50
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat