Imprimir aquesta pàgina
Torna l'atenció al públic telefònica i presencial amb cita prèvia a partir del 13 de juliol

El Club Esportiu INEF Barcelona informa que malgrat les limitacions existents a l'INEFC a l'actualitat, tornarà a oferir Atenció al Públic a partir del proper 13 de juliol per tal de facilitar la gestió d'inscripcions i pagaments per Socis i Públic en General, mitjançant Cita Prèvia.

Torna l'atenció al públic al Club Esportiu INEF Barcelona

L'excepcional personal d'instal·lacions i de manteniment de l'INEFC continua treballant de forma incansable de cara a tenir llest el Centre pel nou curs escolar 2020-2021. Les Escoles Esportives començaran el proper 14 de setembre i el Club es manté actiu per estar a punt per la data prevista.

El procés de renovació de Socis pel proper curs avança a bon ritme però a efectes de facilitar la gestió d'inscripcions i pagaments, a partir de dilluns 13 de juliol obrirem l'Oficina d'Atenció al Soci mitjançant cita prèvia, que tindrà que ser acordada per correu electrònic amb la Directora Tècnica del Club Laura Esbrí. L'horari d'atenció al públic serà de 15:30 a 19:30 hores. A partir de les 15:30 hi haurà atenció telefònica i a partir de les 17:30 hores atenció presencial mitjançant cita prèvia. Per poder ser atès/a, caldrà informar de l'hora, dia i el tipus de gestió, per tal de realitzar una atenció escalonada d'acord als protocols actuals del Centre. Recordem que la formalització del pagament presencial és mitjançant targeta de crèdit, no s'accepten pagaments en metàl·lic. Per accedir a INEFC actualment és obligatori l'ús de la mascareta. A l'entrada trobaran una solució hidroalcohòlica. Està previst la instal·lació d'una càmara tèrmica pròximament, és per això que no hauria de venir qualsevol persona amb símptomatologia. Per més dubtes, consulteu la normativa actual de les instal·lacions i les afectacions del COVID-19. Fem una crida a la responsabilitat.

L'atenció telefònica continuarà alterada (no hi haurà atenció telefònica pels matins durant el mes de juliol com altres anys), per tant agraïm continueu realitzant les vostres consultes per correu electrònic Tota persona que no tingui cita prèvia no podrà ser atesa. Tampoc està permès actualment la visita a les instal·lacions ni es realitzarà cap prova física com d'altres anys. d'acord a les limitacions actuals del centre.

Poc a poc, pas a pas, tornarem a fer esport. Agraïm la vostra comprensió.

Darrera modificació el Dimecres, 08 Juliol 2020 20:43
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat