app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

ÚLTIMES NOTÍCIES

Les Escoles Esportives de l'INEF Barcelona començaran el 14 de setembre - Club Esportiu INEF Barcelona

Les Escoles Esportives del Club Esportiu INEF Barcelona de cara al Curs 2020-2021 ja tenen data d'inici: el 14 de setembre, d'acord al calendari escolar anunciat en roda de premsa aquest dilluns 29 de juny pel vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el conseller d’Educació, Josep Bargalló i la consellera de Salut, Alba Vergés.

14 de setembre, data d'inici del Curs Escolar i de les Escoles Esportives a INEF

Era una de les grans incògnites per desvetllar i aquest dilluns s'ha donat a conèixer per fí per part de la Generalitat de Catalunya la data d'inici del Curs Escolar 2020-2021. El 14 de setembre és la data escollida i per tant, ja podem dir que les instal·lacions de l'INEFC acolliran una nova edició de les Escoles Esportives del Club Esportiu INEF Barcelona a partir de llavors si tot marxa segons el previst. El Centre mentrestant continua preparant-se per acollir a tot l'alumnat de cara al nou curs d'acord al Protocols de Seguretat i Mesures Sanitàries recollides al Pla de Desconfinament a INEFC i que estan alterant la Normativa d'instal·lacions.

L'anunci és una gran noticia per tothom ja que posa data d'inici per la tornada a l'activitat de la pràctica esportiva al centre. En aquest nou escenari, Laura Esbrí, Directora Tècnica del Club, en breu es posarà en contacte amb tots els Socis, famílies i amics per tal de començar el període de pagaments amb prioritat pel Soci d'acord a les Mesures Compensatòries, amb data límit fins el 13 de juliol. En cas de no formalitzar el pagament en les dates previstes correu el risc de perdre la plaça.

El Públic en General podrà començar a realitzar les inscripcions a les dates previstes (6 de juliol) i un cop rebi la confirmació de la plaça per part de la nostra DT, podrà procedir a realitzar el pagament a partir del 13 de juliol.

Per últim, obrirem un període d'Atenció al Públic mitjançant Cita Prèvia al Centre durant el mes de Juliol, per tal de formalitzar preinscripcions i pagaments, tant per Socis com pel Públic en General. D'acord a la situació excepcional i a les limitacions actuals d'accés a l'INEFC, només atendriem de moment aquelles persones que tinguin dia i hora acordades amb el Club. Gràcies per la vostra comprensió.

Ja queda menys per tornar!

Darrera modificació el Dimecres, 01 Juliol 2020 06:38
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares