app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

ÚLTIMES NOTÍCIES

Seccions - Club Esportiu INEF Barcelona

Gimnàstica

Gimnàstica (1)

Informació, esportistes, calendari de competicions i material multimedia de la secció de Gimnàstica del Club Esportiu INEF Barcelona

Veure articles ...
Gimnàstica Estètica

Gimnàstica Estètica (2)

Informació, esportistes, calendari de competicions i material multimedia de la secció de Gimnàstica Estètica del Club Esportiu INEF Barcelona

Veure articles ...
Rugby

Rugby (8)

Informació, esportistes, calendari de competicions i material multimedia de la secció de Rugby del Club Esportiu INEF Barcelona

Veure articles ...
Tamborí

Tamborí (2)

Informació, esportistes, calendari de competicions i material multimedia de la secció de Tamborí del Club Esportiu INEF Barcelona

Veure articles ...

Secció INEF Tamborí

La secció de tamborí del Club Esportiu INEF Barcelona té per objectiu fomentar la pràctica de l’esport del tamborí en l’àmbit de la competició, entrenant per assolir el màxim rendiment; i en l’àmbit de la promoció, des d’una vessant més lúdica i de tecnificació. També vol donar resposta a l’àmbit formatiu en cas de que hi hagi un grup d’infants o joves suficent per tirar endavant l’activitat.

Secció INEF Rugby masculí

Óssos INEFC Barcelona, l'equip està format per estudiants de l'INEFC (amb alguna excepció). Juguen rugby XV i desde la temporada 2017-2018 tornen a jugar com a Federats a la Lliga Catalana. La majoria venen d'altres esports i han conegut el món del rugby a l'entrar a la universitat, tot i així han aconseguit formar una gran familia.

Secció INEF Rugby femení

Aquesta secció resta inscrita a la Federació Catalana de Rugby a l'any 1977. Gràcies a l'acord de col·laboració signat amb el RC L'Hospitalet al setembre del 2017, l'equip es denomina actualment INEF L'Hospitalet.

Secció INEF Gimnàstica Estètica

La secció de gimnàstica estètica de grup, continua perfilant-se com una de les més premiades del nostre club.

Secció INEF Gimnàstica

La Secció de Gimnàstica Artística ha estat formada per més de 30 gimnastes habitualment, en edats compreses entre els 6 i els 17 anys, tant de categoria masculina com femenina.

La secció de Rugby INEF femení

Actualment l’INEF compta amb algunes disciplines federades, entre elles el rugbi. La secció de rugbi està estretament lligada als estudis universitaris de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, doncs moltes de les noies que hi estudien comencen aquí amb el món del rugbi universitari, equip que es converteix en la cantera de l'equip federat. Això ha fet que algunes temporades la plantilla hagi comptat amb prop d'un 80% de les jugadores estudiants del centre.

Història

A finals dels anys 70, un grup de noies estudiants d’Educació Física (actuals estudis universitaris de Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) van començar a entrenar amb l’equip masculí, trencant les barreres d’un esport tradicionalment masculí. Van aconseguir ser el primer equip de rugbi femení d’Espanya, l’any 1978, en mans de Jose Antonio Sancha, creador de tot el rugbi INEF i introductor d’aquest esport com a assignatura obligatòria a l’INEF de Barcelona.

Palmarés INEF Rugby

L’equip de rugbi d’INEF de Barcelona ha estat al llarg de la història d’aquest esport un referent a nivell català i espanyol, ja que fa més de 40 anys que està formant jugadores i fomentant l’esport femení.

Historial INEF Gimnàstica Estètica

Resultats Copa Espanya Gimnàstica Estètica

Historial (1975-1994)

Temporada 1975-1976

-Comença la carrera de l'INEF BARCELONA

-Al final de curs després d'un sopar al restaurant TRAMPAS 12 amics decideixen fundar l'equip.

Història

L’actual moviment del tamborí a Catalunya neix a l’INEFC Barcelona, quan un grup d’alumnes tenen el primer contacte amb aquest esport al Fòrum de les Cultures, l’any 2004.

Història

L'equip de Rugby de l'INEF va ser fundat al 1977, dos anys més tard de la inauguració de l'INEFC de Barcelona, amb motiu del monogràfic de rugby impartit aquell curs per J.A. Sancha de Prada (per a les hores no existia l'asignatura de rugby com a tal).

Himne oficial dels Óssos de l'INEF Barcelona

JUGANDO AL RUGBY INEF TU CONOCERÁS

NUEVOS AMIGOS BUENA AMISTAD

UN NUEVO AMBIENTE DISTINTO A LOS DEMÁS

JUGANDO AL RUGBY LO COMPRENDERÁS.

logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares

Newsletter

Uneix-te a la llista de correu per rebre les últimes novetats, noticies, activitats, descomptes i més

Inici Sessió