app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

LLEGEIX LES CONDICIONS D'INSCRIPCIÓ

Per visualitzar les inscripcions online a les Activitats Esportives a través de la web cal:

 1. Registra't a la web (si no ho has fet). Rebràs un email que cal que confirmis per accedir amb el teu usuari.
 2. Entra amb el teu usuari. Si no has validat el teu usuari per email, no podràs entrar. A partir d'ara, tindràs accés a les inscripcions i veuràs les activitats esportives en aquest panell.
 3. Necessites ajuda? Llegeix aquest document.
 4. Més informació sobre com realitzar les inscripcions a l'àrea informativa de les Escoles Esportives, l'Escola de Circ i les Estades d'Estiu.

Pagaments: totes les opcions disponibles, PayPal, targeta, transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

NOVETAT

Nous formularis d'inscripció online a les Activitats Esportives a través de Google Forms, sense necessitat de registrar-se a la web.

 1. Inscripció de les Escoles Esportives
 2. Inscripció de l'Escola de Circ
 3. Inscripció de les Estades d'Estiu

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

Activitat

Preinscripció No Socis Escoles Esportives 2020
De Dilluns 06 Juliol 2020
A Dilluns 14 Setembre 2020

Contacte: Direcció Tècnica i Atenció al Soci

Pagament

Procedeixi al pagament al botó de "PROCEDEIX AL PAGAMENT".

Cal iniciar sessió per a completar el formulari o realitzar el pagament.


Cal iniciar sessió per a completar el formulari o realitzar el pagament.

Com fer la inscripció online

1. Pots fer la inscripció online amb Google Forms, sense registrar-se a la web però només amb la opció de pagaments per transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

2. També pots fer la inscripció online a la web, amb l'avantatge de poder fer el pagament amb PayPal de la següent forma:

2.1. Registra't a la web (si no ho has fet ja) per tal de poder gestionar les reserves. Rebràs un email que cal confirmar per accedir amb el teu usuari. Si vols preinscriure a més d’un/a esportista, és necessari crear un nou usuari (amb un nou correu). Si ja tens usuari, inicia sessió.
2.2. Entra amb el teu usuari personal. Si no has validat prèviament el teu usuari per email, no podràs entrar.
2.3. Accedeix a: Alta Online o inscripcions a les Escoles Esportives i l'Escola de Circ o a a les inscripcions a les Estades Esportives d'Estiu i tria l'activitat. També podeu accedir a través de l'apartat "pròximes activitats esportives" a la part dreta de la pàgina.
2.4. Tria inscripció per Socis o No Socis. Omple el formulari amb les dades requerides.
2.5. Un cop formalitzada la preinscripció, conserveu el correu que rebreu de forma automàtica si voleu fer el pagament online. Durant el període d'inscripció per Socis, procedeix a fer el pagament inmediatament. Amb la sessió d'usuari iniciada, torna a l'àrea on vas omplir el formulari i busca el link "PROCEDEIX AL PAGAMENT". En període pel públic en general, espera la confirmació de la plaça.

A les Escoles Esportives i a l'Escola de Circ:

Aquest any els pagaments per la inscripció es veuran afectats per la situació excepcional. A falta de confirmació oficial per part d'INEFC de la data d'inici de l'activitat, informem que:

Socis: La Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic amb la quantitat deduïda d'inscripció, d'acord a les mesures compensatòries del curs passat.
Públic en General: La Direcció Tècnica del Club enviarà un correu electrònic amb la quota d'inscripció, en funció de la data d'inici (setembre o octubre).

A les Estades d'Estiu, espera la confirmació de la teva plaça i procedeix al pagament a partir de la data indicada. Consulta com formalitzar el pagament de les Estades d'Estiu.

 

Més detalls sobre totes les activitats del Club Esportiu INEF Barcelona

Estades Esportives Estiu INEF Escola de Circ INEF Barcelona

El Club Esportiu INEF Barcelona té per aquesta temporada 3 ofertes esportives: les Escoles Esportives, l'Escola de Circ i les Estades d'Estiu.

1. Escoles Esportives

A partir de mitjans de setembre. El Club Esportiu INEF Barcelona es reafirma per aquesta nova temporada la continuació de l'ESCOLA d'INICIACIÓ ESPORTIVA a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya de Barcelona (INEFC). Dins l'oferta que s'impartirà es proposen activitats gimnàstiques dirigides a la millora de la motricitat bàsica dels més menuts fins a l'assoliment dels elements més tècnics dels més grans.

Aquest és un projecte de futur, amb voluntat integradora i participativa (pares, tècnics, professors, escoles...), nascut des del compromís d'aportar als infants tot allò que l'activitat esportiva pot oferir-los en relació al desenvolupament motor i l'adquisició d'actituds, valors i normes.

Més informació referent a les Escoles Esportives INEF Barcelona, aquí. Consulta el Dossier Informatiu de les Escoles Esportives a l'INEF.

2. Escola de Circ

Una activitat educativa, artística, esportiva, lúdica i respectuosa amb les necessitats dels infants. Expressió corporal, acrobàcia aèrea, terrestre i malabars són algunes de les activitats que us proposem en unes instal·lacions excepcionals i úniques a Barcelona.

Més informació referent a l'Escola de Circ INEF Barcelona, aquí. Consulta el Flyer Informatiu de l'Escola de Circ a l'INEF.

3. Estades d'Estiu

A partir de finals de juny (consultar dates). Les Estades d'Estiu és un projecte que van néixer fa vàries temporades i cada any s'ha anat consolidant de mica en mica. La base d'aquest projecte segueix les mateixes línies que el projecte esportiu de les Escoles Esportives (activitats que duem a terme durant la temporada). Ens centrem en educar al nen o la nena mitjançant l'esport, intentem aconseguir que l'esport formi part de la seva vida i que l'integrin per sempre.

Més informació referent a les Estades d'Estiu INEF Barcelona: dates, horaris i preus la trobaràs aquí. Consulta el Flyer de les Estades d'Estiu i el Dossier amb tota la informació detallada de les activitats, materials, entrenadors, dinars, etc...

Ubicació

La localització no ha estat confirmada.

Com Apuntar-se?Informació Oferta EsportivaFulls d'Inscripció

Oficines Club Esportiu INEF Barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. El Centre de l'INEFC, d'acord als Organismes Oficials i les Autoritats Sanitàries, està implementant una sèrie de mesures de seguretat i protocols sanitaris per assegurar en tot moment la teva seguretat. 

Actualment, fins a nou avís:

 • Suport Online: Seguim operatius! Si necessites ajuda, pots contactar amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El nostre equip continua treballant de forma coordinada per a la tornada a l'activitat.
 • Atenció presencial i cites prèvies: Atenció presencial només amb cita prèvia i telefònica a partir del 13 de juliol en els horaris establerts, d'acord a les mesures de seguretat que s'estan aplicant al Centre. Aquesta situació serà revisable al setembre, en funció de la situació. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran.

Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a les instal·lacions de l'INEFC

ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dirigir-se a l’entrada a la Direcció Tècnica i Oficina d'Atenció al Soci del Club Esportiu INEF Barcelona.

Setembre a juny: dilluns a dijous de 17:30 a 19:00 hores (festius, Nadal, Setmana Santa i agost tancat).
Juliol: dilluns a dijous de 15:30 a 19:30 hores. Atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció presencial només amb cita prèvia a partir de les 17:30 hores. dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 17 hores.
Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel.: 93 4255445 ext. 200 en l'horari d'atenció al públic
Avinguda de l’Estadi 12-22, 08038 Barcelona

OPCIONS

 1. Inscripcions Online amb la web

Inscripció de les Escoles Esportives i l'Escola de Circ
Inscripció de les Estades d'Estiu

Inscripció a totes les activitats esportives

Pagaments: totes les opcions disponibles, PayPal, targeta, transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

 1. Inscripcions Online amb Google Forms (sense registrar-se a la web)

Inscripció de les Escoles Esportives
Inscripció de l'Escola de Circ
Inscripció de les Estades d'Estiu

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

 1. Descarrega el Formulari PDF

FULL D'INSCRIPCIÓ PER ADULTS
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS 
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS ESTIU

Pagaments: transferència bancària o cita prèvia amb targeta.

 1. App Club Esportiu INEF Barcelona.

Disponible a l'APP Store per iOS o a Google Play per Android

Pagaments: transferència o cita prèvia amb targeta.

 1. Demana cita prèvia

Pagaments: transferència o cita prèvia amb targeta.

L'oferta esportiva del Club Esportiu INEF Barcelona està formada per una amplia varietat d'activitats esportives gimnàstiques per adults i menors: Babygim, Acrobàcia, Gimnàstica Artística Masculina i Femenina o l'Escola de Circ entre d'altres, a les instal·lacions de l'INEFC Barcelona.

Llegeix més

FULL D'INSCRIPCIÓ PER ADULTS
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS
FULL D'INSCRIPCIÓ PER MENORS ESTIU

* Consulta Disponibilitat, omplir el full d'inscripció no garantitza plaça.

logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo Recommends posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares