Imprimir aquesta pàgina
Novetats a la secció de tamborí de l'INEF Barcelona per la temporada 2018-2019
02 Oct

Novetats a la secció de tamborí de l'INEF Barcelona per la temporada 2018-2019

La secció de tamborí de l'INEF Barcelona ha acordat fer una sèrie de canvis de cara a la temporada 2018/2019 amb l'objectiu de beneficiar el tamborí i els diferents practicants que tenim.

L'equip masculí passa a anomenar-se INEF Marina; l'equip de noies deixa de competir

INEF Barcelona i les persones que formen part de la seva secció han estat el principal motor de la introducció del tamborí a Catalunya. Gràcies a aquest grup de gent, mica a mica es va anar donant a conèixer aquest esport, creant-se diversos Clubs, formant una Lliga Catalana i competint internacionalment.

Recentment, va nèixer el Club Tamborí Marina, un nou club de tamborí que va sorgir gràcies a la promoció de la Taula d'Esports de la Marina i que compta amb una base de 20 nens i nenes entrenats per jugadors d'INEF. L'objectiu és que aquests nens i nens vagin creixent per tal de què puguin formar part del primer equip en el futur. El Club Esportiu INEF continuarà sent l'equip referent però a partir de la propera temporada estarà vinculat amb el Club Tamborí Marina, passant a denominar-se INEF Marina a la Lliga Catalana i a Europa. Els entrenaments, a més, es realitzaran al Pavelló de la Marina i no a INEFC com venia sent habitual. D'aquesta forma, es pretén garantitzar un relleu generacional al grup de persones que van introduir el tamborí a Catalunya.

D'altra banda, l'equip femení deixarà de competir aquesta temporada per la dificultat de trobar un relleu de garanties després de ser un dels equips que més alegries i èxits ha donat al Club.

A falta de confirmació oficial, el Calendari de la Lliga Catalana de tamborí indoor es donarà a conèixer a finals de mes. Més endavant, l'equip participarà de nou a la Copa d'Europa després d'aconseguir la Copa Catalunya i ser sotscampió de Lliga la temporada passada.

Per últim, volem refermar que el Club Esportiu INEF Barcelona seguirà donant suport a la secció i fomentant la pràctica d'aquest esport a Catalunya.

Darrera modificació el Dimarts, 02 Octubre 2018 07:55
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat