Imprimir aquesta pàgina
INEF apura les seves opcions a la Lliga Catalana de Tamborí
02 Maig

INEF apura les seves opcions a la Lliga Catalana de Tamborí

L'Inef 1 masculí encara té possibilitats de guanyar la Lliga Catalana de Tamborí gràcies a la victòria de l'INEF 2 amb BTC.

Frec a frec entre INEF i el BTC per la Lliga

Tot i haver fet una molt bona primera fase acabant a la segona posició, l'INEF 1 va perdre amb un crescut Garraf (6 a 11) en la penúltima jornada i es quedava sense opcions matemàtiques de quedar primer de la Lliga en em cas que BTC sumés els 6 punts en la darrera jornada.

Es veia venir que els punts arribarien un dia o altre amb l'INEF 2 i va ser en la darrera jornada quan van guanyar al líder de la competició (11 a 7) quan l'inef 1 més ho necessitava. 

L'INEF lluitarà el diumenge per aconseguir una fita molt complicada però no impossible en un triangular d'infart en què s'hauran de decidir les 3 primeres posicions entre INEF, BTC i Farola. 

Les úniques opcions passen per aconseguir 6 punts i una derrota de BTC amb Farola. El primer classificat anirà directe a Europa, mentre que el segon equip que representarà a Catalunya sortirà del partit que disputaran el segon classificat de la Lliga Catalana de Tamborí i el campió de la Copa Catalunya.

L'INEF 2 també jugarà contra el BTC 2 l'últim partit de la Lliga.

Sort a tots dos! 

Ara més que mai... INEF!!!

Darrera modificació el Dilluns, 07 Mai 2018 01:16
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat