Imprimir aquesta pàgina
Jornada difícil pels equips de l'INEF a la Lliga de Tamborí
09 febrer

Jornada difícil pels equips de l'INEF a la Lliga de Tamborí

El passat cap de setmana es va disputar jornada doble de la Lliga Catalana de tamborí indoor, la 7ª i la 8ª, que van tenir lloc a Sant Iscle de Vallalta i Barcelona, amb la participació dels 3 equips del Club Esportiu INEF Barcelona 

Jornada "gris" pels equips de l'INEF

L'equip femení integrat per la Sonia Marturano, la Jordina Gil i la Jana Segura va tenir una jornada molt díficil jugant amb els equips masculins del BTC i del CET Maresme i va perdre amb claredat els dos partits.

D'altra banda, l'equip masculí format per Marc Satorra, Javi Vázquez, Edu Bosch i Jordi Moncusí va guanyar a l'equip femení del BTC (11 a 3) i després va desaprofitar una oportunitat per mantenir-se en les primeres posicions de la Lliga després de perdre amb el BTC 2. Els de verd es van veure sorpresos per un 1 a 5 inicial i després van recuperar-se (4-5). El partit va ser molt disputat fins el 10 a 10 i tot i que l'Inef es va avançar amb un 0 a 15, no va saber gestionar l'avantatge i va perdre per 10 a 11.

Per últim, l'equip d'INEF 2 format per en Ferran Gil, Jandro Ribas i Roger Herrero (Pitu) va perdre per 11 a 5 amb l'AE Tambeach Garraf.

Aquest cap de setmana es disputarà la Copa d'Europa de Tamborí Indoor a França i desitgem molta sort als equips catalans del Barcelona Tamborí Club i del Farola Club Tamborí.

Darrera modificació el Divendres, 09 Febrer 2018 02:45
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat