Imprimir aquesta pàgina
Juntes som més fortes per seguir creixent
08 Mar

INEF Barcelona va disputar el primer partit a casa de la temporada al Camp de La Foixarda aquest diumenge davant el CR Sant Cugat B, en partit corresponent a la 2ª jornada de la Divisió d'Honor Catalana de rugby femení, ressolt amb victòria visitant per 10 a 22.

Brots verds per continuar creixent

Les Ósses van sumar els primers punts en partit oficial en el nou projecte encapçalat per Joan Codina a la Lliga Catalana. L'equip va començar a donar mostres del seu potencial i del seu futur esperançador davant un dels favorits de la categoria, el CR Sant Cugat B.

Gran partit dels dos equips que va caure del lloc dels visitants, el Sant Cugat B, un conjunt que arribava més rodat i amb més preparació a l'enfrontament. La cara va ser veure 23 Ósses compromeses les unes amb les altres per la samarreta verda, l'esperit de pertenença i la felicitat per tornar a gaudir del rugby. A més, l'equip va poder sumar els primers punts de la temporada. La creu va ser la lesió de tormell de la Rocío Rodríguez. Esperem que sigui lleu i aviat la veiem entrenant amb les seves companyes!

Paula Pérez va aconseguir el primer assaig d'aquestes noves Ósses de la temporada 2021, en una primera part força igualada a l'electrònic. Al segon temps, Núria Torra apretava el partit posant el 10 a 15 fins al darrer minut, on les vallesanes posaven el marcador definitiu. Malgrat la victòria visitant per (10-22), les 23 Ósses dirigides per Joan Codina van plantar cara, sumant els primers punts de l'any i recuperant sensacions. Cal tenir paciència, queda molta feina per endavant però les vibracions que transmeten ens fa ser optimistes de cara al futur.

El proper compromís serà d'aquí 2 setmanes davant el GBR.