app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. El Centre de l'INEFC, d'acord als Organismes Oficials i les Autoritats Sanitàries, està implementant una sèrie de mesures de seguretat i protocols sanitaris per assegurar en tot moment la teva seguretat. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir del 13 de juliol, atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores, d'acord a les mesures de seguretat que s'estan aplicant al Centre. Aquesta situació serà revisable al setembre, en funció de la situació. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Dr. José Antonio Sancha i Bet Boloix de l'INEF Barcelona, protagonistes al Llibre "Ginesta, històries del rugbi català" - Club Esportiu INEF Barcelona

31 Jul

El Dr. José Antonio Sancha i Bet Boloix de l'INEF Barcelona, protagonistes al Llibre "Ginesta, històries del rugbi català"

"Ginesta, històries del rugbi català", escrit Laureano Clavero i Aitor Compañón, amb pròleg de Jordi Robirosa, va ser presentat recentment i continua recollint elogis per tota la crítica. El llibre recull la història de 10 protagonistes, destacant la presència del Dr. José Antonio Sancha de Prada o de Bet Boloix, figures importants del rugbi a Catalunya i a INEF Barcelona.

Laureano Clavero, director de cine i fotògraf, a més de jugador de rugbi amateur des dels 5 anys i el periodista Aitor Compañón, van recopilar durant 4 anys diverses converses entre 10 jugadors de casa nostra nascuts entre els anys 20 i 60. Les històries van des de la primera meitat del segle XX fins a inicis de l’actual explicant com va arribar el rugbi a Catalunya i els seus pioners. També narra l’estreta relació del rugbi amb la universitat, així com l'aparició de les primeres dones en el món del rugbi. Trobem històries dels partits més memorables del combinat de la Ginesta, la selecció catalana. Tal com diu l'Aitor, aquest llibre és rugbi, però també les vides de la gent del rugbi català.

Altres protagonistes destacats del llibre són Albert Malo, de la UE Santboiana, Jordi Homs del CN Poble Nou o Sergi Serrano del ja desaparegut equip del Club Natació Barcelona de rugbi.

Font i video: Betevé

Darrera modificació el Divendres, 31 Juliol 2020 08:17
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

ENQUESTES

 
app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares