app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. El Centre de l'INEFC, d'acord als Organismes Oficials i les Autoritats Sanitàries, està implementant una sèrie de mesures de seguretat i protocols sanitaris per assegurar en tot moment la teva seguretat. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir del 13 de juliol, atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores, d'acord a les mesures de seguretat que s'estan aplicant al Centre. Aquesta situació serà revisable al setembre, en funció de la situació. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Arriben les bones notícies: el rugby torna a INEFC - Club Esportiu INEF Barcelona

23 Jun

Arriben les bones notícies: el rugby torna a INEFC

Jugadors i jugadores de l'equip universitari de rugby i dels Óssos van tornar ahir a les instal·lacions de l'INEFC per trepitjar la gespa del Camp Jose Antonio Sancha de Prada i reiniciar la seva activitat física amb una breu sessió d'entrenament, sota estrictes mesures sanitàries.

4 mesos després torna el rugby a INEFC

Recuperar sensacions i gaudir de nou de la pilota ovalada és el que van poder fer ahir un grup reduït de jugadors i jugadores a les instal·lacions de l'INEFC després de més de 4 mesos d'aturada a causa de la pandèmia del COVID-19.

Mentre el Centre continua la seva readaptació de cara al curs vinent, alguns membres de les plantilles de rugby del Club Esportiu INEF Barcelona van poder tornar a entrenar sota protocols sanitaris i de seguretat. L'objectiu és que totes les seccions puguin anar tornant gradualment a l'activitat a mesura que el Centre estigui en condicions per a tots els usuaris i públic en general.

Fou un entrenament diferent, mantenint les distàncies, amb treballs individuals, sense contacte ni melés d'acord a les normes protocolàries vigents però que van servir per recuperar el somriure després de tot el que hem viscut.

Per endavant queda molta feina i l'incògnita de quan i en quines condicions podrà tornar la competició però el primer pas ja s'ha donat: la tornada al camp d'entrenament.

Darrera modificació el Dimarts, 23 Juny 2020 08:53
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

ENQUESTES

 
app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 3 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares