Imprimir aquesta pàgina
Victòria molt treballada per INEF Barcelona davant el Reus RC
25 febrer

INEF Barcelona va conseguir la 5ª victòria consecutiva aquest dissabte al Camp de la Pastoreta del Reus RC en partit corresponent a la 6ª jornada de la Lliga Catalana de rugby masculí. Els nois de Jordi Solà prolonguen la seva ratxa triomfal.

Victòria trascendental de l'INEF Barcelona davant el Reus RC per continuar adalt

Els Óssos van demostrar novament el seu gran estat de forma aquesta temporada guanyant al difícil camp del Reus RC després de remuntar un partit on van tenir que suar de valent els 80 minuts. Els nois de Jordi Solà van sumar la 5ª victòria consecutiva i segueixen a la part alta de la classificació, tercers a només 2 punts del líder, el RC L'Hospitalet B.

La sortida dels Óssos al camp va ser fulgurant i als 5' es posava per davant de la mà d'Oriol Rodríguez i el peu de Lluís Llauger (0-7). Novament l'Oriol ampliava la distància que semblava que posava força de cara el partit 0 a 12. Però ja haviem avisat a la prèvia que seria un partit complicat pels antecedents i així va ser. El Reus RC va reaccionar i en 2' fatídics va posar l'empat al marcador a 12. Els Óssos van poder sumar 3 punts amb una patada de'n Lluís Llauger però abans d'arribar al descans el Reus donava el cop de gràcia aconseguint un assaig amb transformació que significava el 19 a 15. Els Óssos, que havien estat els grans dominadors del primer temps, s'anaven al vestuari amb el marcador en contra.

Afortunadament, la reacció dels Óssos a la segona part va arribar ben aviat i al primer minut, Carlos Piera i el peu de Lluís Llauger posaven el 19 a 22. En un segon temps on les defenses es van imposar, només el peu de Lluís Llauger va ser capaç d'ampliar una mica la diferència amb una patada de càstig al 65', essent el 19 a 25 a l'electrònic que va esdevenir el marcador definitiu.

Victòria molt treballada dels Óssos que es posen tercers a la classificació a només 2 punts del RC L'Hospitalet B. El proper compromís serà diumenge que ve a casa davant el GEiEG, segon classificat i fins ara imbatut.