Imprimir aquesta pàgina
L'Hospitalet-INEF supera clarament al Químic Alella Fem
25 febrer

Un L'Hospitalet-INEF molt superior va emportar-se una nova victòria aquest cap de setmana a la Feixa Llarga davant el Químic Alella Fem, en partit de la 7ª jornada de la Copa Catalana de Primera. El triomf permet continuar l'estela del AVRFCB, que va tornar a guanyar.

Bones sensacions i bon joc per sumar una nova victòria

L'Hospitalet-INEF va superar amb claretat al cuer de la Copa Catalana de Primera, el Químic Alella Fem, aquest dissabte a la Feixa Llarga. L'equip va recuperar les bones sensacions i el camí de la victòria guanyant amb claredat i bon joc a un equip visitant que mai va tenir opcions.

Ja al primer temps el partit va quedar vist per sentència amb 6 assatjos de Sandra Saiz, Ouanissa Amazri, Julia Guri, Estefania i Helena Rodríguez i Marina Virgili. La bona defensa de L'Hospi-INEF i els problemes ofensius de les visitants van fer la resta.

A la segona part el partit va ser una mica més igualat, amb un Químic Alella Fem que va reduir distàncies amb un parell d'assatjos però insuficients davant el poder ofensiu de L'Hospitalet-INEF que va anotar 4 noves marques de la mà de Lorena Patiño, Estefania i Helena Rodríguez i Annia Segarra, amb una transformació de Silvia Roca, que ja havia anotat una altra patada a la primera part. El marcador final de 54-12 per L'Hospitalet-INEF permet a l'equip consolidar la seva 2ª plaça amb 19 punts.