ÚLTIMES NOTÍCIES

INEF-L'Hospitalet perd davant CR Olímpico de Pozuelo i es complica la vida - Club Esportiu INEF Barcelona

19 febrer

INEF-L'Hospitalet perd davant CR Olímpico de Pozuelo i es complica la vida

INEF-L'Hospitalet va caure derrotat a casa aquest cap de setmana davant el CR Olímpico de Pozuelo al partit corresponent a la 12ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení. Toca aixecar el cap i lluitar fins el final.

Perdre una batalla no és perdre la guerra

Aquest cap de setmana la Lliga Iberdrola tenia un plat fort amb la disputa del duel clau per evitar la promoció entre INEF-L'Hospitalet i CR Olímpico de Pozuelo. Les Ósses arribaven amb una inèrcia positiva de bon joc i resultats mentre que les madrilenyes arribaven amb forces dubtes però van sortir de la Feixa Llarga reforçades amb una important victòria que ens complica les opcions d'evitar la promoció. L'equip que va cometre menys errades decissives va emportar-se el triomf.

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

Són un grup mentalment fort capaç de guanyar els 2 partits que resten

INEF-L'Hospitalet i CR Olímpico de Pozuelo disputaven aquest diumenge un duel clau per evitar la promoció de descens de la Lliga Iberdrola. A falta de 3 jornades per finalitzar la lliga regular, els dos equips estaven separats únicament per 4 punts de diferència i per tant, la victòria era clau per ampliar la diferència o igualar-se a la classificació a falta de 2 jornades, amb compromisos complicats per tots dos.

Als primers minuts, el matx va ser molt igualat, entre dos equips que es jugaven molt. Les visitants van sortir amb una gran intensitat per buscar la zona d'anotació però les Ósses defensaven sense passar gaires problemes. Alhora, intentaven fer el seu joc de passades segures esperant el moment però tenien certs problemes a la fase ofensiva per sortir de camp propi. Cap al quart d'hora es va jugar una touche prop de la zona de 22 de l'INEF i posteriorment, l'equip madrileny va muntar un maul que va suposar els primers punts del matí (0-5).

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

La reacció de les Ósses no es va fer esperar i durant forces minuts van assetjar a la defensa visitant buscant la igualada. No va ser fins al minut 27' aproximadament quan vam arribar per primer cop a la zona de 22 visitant. Malgrat el domini de la posessió, l'equip madrileny no va cedir gaires forats però cap al 30', Ilham Chouaib amb una carrera cap a la banda dreta posava el 5-5 que feia justicia al que haviem vist al terreny de joc.

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

Abans del descans, INEF va cercar posar-se per davant en el marcador i ho va tenir ben aprop. L'equip va desaprofitar l'oportunitat de xutar a pals i després no va poder superar la defensa de les d'omega a la mateixa línea d'anotació, anant al vestuari amb la sensació d'haver deixat còrrer una oportunitat d'or que podiem lamentar.

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

Tot va canviar a la segona part

A la represa, les visitants van sortir decidides com a la primera part i aviat, al 5', es posaven amb avantatge després d'un altre maul, on vam deixar escapar l'oportunitat de robar la posessió a la mateixa línea de marca. A més, la situació de l'anotació va possibilitar una transformació relativament senzilla que posava el 5 a 12 a l'electrònic. Desgraciadament haviem passat d'un possible 10 a 5 abans d'acabar el primer temps al 5 a 10 només començar.

Les Ósses van tenir una gran reacció a la següent posessió. Quedaven 35' per endavant, calia donar-ho tot i la lluita va donar els seus fruïts. Gara Basilio, a la segona oportunitat, aconseguia retallar distàncies posant el 10 a 12 amb mitja hora per endavant, després d'una jugada ofensiva molt treballada per tot el grup.

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

L'assaig de les Ósses no va fer el mateix efecte que a la primera part i les visitants van dominar durant forces minuts la posessió, jugant a camp contrari. Després d'una llarga jugada, cap al 58' es va muntar un maul que tornava a fer mal a la nostra defensa, aconseguint un assaig de càstig que va fer molt mal (10-19).

Ani Iglesias intentava retallar distàncies amb el peu al 61' però la gespa toba i el vent feien que la patada anés fora. Els nervis i la tensió es començavem a palpar, el partit s'escapava i el cop definitiu va venir al 63' quan després d'una errada en fase ofensiva, les visitants recuperaven la pilota xutant-la a camp contrari. Allà, Nora Arrieta robava la cartera a la defensa i aconseguia una marca per les d'omega. La polèmica estava servida ja que la jugadora madrilenya va aconseguir l'assaig jugant de genolls a terra, una marca més que dubtosa que els àrbitres van donar com a bona malgrat les protestes (10-24).

Als darrers minuts l'equip va posar més cor que cap veient com s'escapava un partit clau davant el rival directe per la promoció. Ani Iglesias sumava 3 punts insuficients amb el peu ja que quedaven 10' de joc necessitant igualment dues marques.

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

Les Ósses hi van posar tot per retallar distàncies i ho van aconseguir a falta només de minut i mig de la mà de Bea González (18-24). Només un miracle podia fer possible la remuntada però en aquesta ocasió no va succeïr. A la jugada següent, l'equip madrileny donava el cop de gràcia definitiu amb un nou assaig (18 a 29) quan ja es cumplia el temps, emportant-se la victòria. 

INEF-L'Hospitalet vs CR Olímpico de Pozuelo, J12 Lliga Iberdrola 2019-2020

Malauradament, les coses no van sortir com tothom hauria desitjat i l'INEF L'Hospitalet va acabar perdent un partit clau per sortir de la plaça de promoció. A falta de 2 jornades, INEF L'Hospitalet és 7è a 8 punts de les d'omega i necessita sumar 2 victòries davant el Crealia El Salvador (aquest diumenge) i el Corteva Cocos Rugby per sortir d'aquesta situació, esperant que les d'omega caiguin davant el CRAT, que s'hi juga l'accés el playoff i esperant el favor del Sanse de les ex-INEF María Ribera, Ángela del Pan i María Casado a la darrera jornada. Aquest grup pot fer-ho possible, toca aixecar el cap, analitzar les errades i mentalitzar-se que només es va perdre una batalla però no la guerra.

Som-hi Ósses!

Fitxa Tècnica

INEF L'Hospitalet

MARBA, Jordina
KELLER, Kathleen
SORIANO , Maria
BASILIO, Gara
GONZALEZ , Beatriz
TORRAS , Alma
ORJI, Bless
FORTEZA, Fabiola
ELIAS , Bruna
RODRIGUEZ , Carla
LOPEZ, Guadalupe
STONE, Alysha
VILLA , Amanda
CHOUAIB, Ilham
IGLESIAS, Ana

També van jugar:

LEUGA, Montse

GOMEZ, Lidia

CR Olímpico de Pozuelo

SANJURJO, Beatriz
NAVARRO, Emilia
BRACIC , Sidorella
VEGA , Miriam
GARRIDO , Irene
IGLESIAS , Marta
PRADO , Amanda
BLANCO , Cristina
ORTEGA, Natalia
HURTADO , Sabina
SANCHEZ , Ana Marina
SCHIAVON , Irene
AGUIRRE, Eva
ARRIETA , Nora
ECHEBARRIA, Iera

També van jugar:

GOMES, Tania Leticia
DEL CASTILLO , Maria
CABO, Beatriz
RILEY, Lilianne Marie
CABEZAS , Paloma
RENEDO, Marta
MARTIN , Luz Maria

Anotacions

INEF L'Hospitalet

ID Jugadores E PC T D
1 GONZALEZ , Beatriz 1      
2 BASILIO, Gara 1      
3 CHOUAIB, Ilham 1      
4 IGLESIAS, Ana   1    

CR Olímpico de Pozuelo

ID Jugadores E PC T D
1 BLANCO , Cristina 1      
2 ARRIETA , Nora 1      
3 ECHEBARRIA, Iera 1      
4 SANJURJO, Beatriz 1      
5 -- Ensayo de Castigo -- 1      
6 SANCHEZ , Ana Marina     1  

Àrbitre

Josué García

Incidències

Partit disputat al camp de la Feixa Llarga davant d'uns 200 espectadors. Dia ennuvolat amb ratxes de vents, gespa toba. Polèmica després de l'anotació que suposava el 10 a 24 per l'Olímpico Pozuelo,que va suposar l'expulsió del segon entrenador Gerard Godoy.

LLIGA IBERDROLA

Foto: Javier Borrego

Darrera modificació el Dimecres, 19 Febrer 2020 06:44
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares